Yli Aidan (Over the Hedge (2006)) (DVD)
search
  • Yli Aidan (Over the Hedge (2006)) (DVD)

Yli Aidan (Over the Hedge (2006)) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 20 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi

Kun vallaton pesukarhuveijari RJ (Bruce Willis) jää kiinni vohkittuaan Vincent-karhun herkkuvuoren – talviunen päättymisen juhlintaan tarkoitetun roskaruokavaraston – se tulee henkensä pitimiksi luvanneeksi mahdottomia: nimittäin palauttaa kaiken sapuskan viikon kuluessa.

Ainoa paikka, jossa riittää roskaruokaa vaikka karhun nälkään, on ihmisten asuttama lähiö, joka sijaitsee korkean aidan tuolla puolen aivan metsän naapurissa. RJ päättää värvätä avukseen metsän eläimet, jotka tosin pelkäävät ihmisiä kuollakseen. Eläinten ylisuojeleva johtaja Verne-kilpikonna (Garry Shandling) on varoittanut niitä noista otuksista – se on ainoa koko metsässä, joka on kerran sattunut kohtaamaan ihmisen. Järkyttävän kokemuksensa jälkeen se vannoi, ettei enää koskaan palaisi aidan yli. RJ:n onnistuu kuitenkin käännyttää metsän eläinten päät lupaamalla herkkuja ja ihmisen maailman mukanaan tuomaa auvoisuutta: siellä ovat kalatkin valmiiksi peltipurkeissa. Ja niin käynnistyy huikean jännittävä seikkailu kastelulaitteiden, grillausvälineiden, katumaastureiden ja maastopyörien valtakunnassa. Eikä aikaakaan kun eläimet huomaavat ruokahalun kasvavan syödessä. Kaikkea, mitä kuvitella saattaa, on tarjolla yli aidan.

Ohjaajat: Tim Johnson,Karey Kirkpatrick

Näyttelijät: Bruce Willis,William Shatner,Nick Nolte,Eugene Levy,Wanda Sykes,Allison Janney,Omid Djalili,Thomas Haden Church,Steve Carell,Catherine O´Hara,Garry Shandling,Shane Baumel,Avril Lavigne,Sami Kirkpatrick,Madison Davenport

P38825K

Tilausviitteet

ean13
7332505000272
Käytetty