Arthur Ja Minimoit (Arthur et les Minimoys (2006)) (DVD)
search
  • Arthur Ja Minimoit (Arthur et les Minimoys (2006)) (DVD)

Arthur Ja Minimoit (Arthur et les Minimoys (2006)) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 53 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Luc Bessonin samannimisiin kirjoihin perustuva animaatio

Arthurin isoisä katosi neljä vuotta sitten ja jätti jälkeensä vain muistikirjansa, jotka ovat täynnä tarinoita tuntemattomista afrikkalaisheimoista, kuten minimoit. Eihän niin pieniä olentoja voi olla olemassakaan... Vai voiko?

Arthur päättää selvittää asian ja löytää salaisen viestin, joka lennättää hänet mitä hurjimpaan seikkailuun. Hänellä on kolme päivää aikaa löytää varastettu aarre, taistella moskiitoilla ratsastavia valloittajia vastaan, päihittää paha velho, voittaa yltiöpäisen itsenäisen prinsessan sydän - ja selvitä jotenkin takaisin kotiin. Tehtävä vaikuttaa mahdottomalta, mutta kuten Arthur huomaa retkensä aikana, pienetkin sankarit voivat yltää mitä ihmeellisimpiin urotekoihin.

Arthurin takapiha näyttää ihan tavalliselta puutarhalta - jos on ihmisen kokoinen. Mutta jos on todella pieni, kuten minimoit ovat, takapiha on valtava maailma, missä käydään hurjia taisteluja, kohdataan hirvittäviä petoja, ja jota yksi ilkeä velho, Maltazard Kirottu, hallitsee julmalla kädellä Necropolisin kielletystä kaupungista käsin. Nyt 10-vuotias Arthur ? yllättäen minimoin hahmossa ? ja hänen minimoi-toverinsa prinsessa Selenia ja pahankurinen prinssi Betameche yrittävät löytää tien kiellettyyn kaupunkiin. He aikovat pelastaa Arthurin isoisän, saada varastetun aarteen takaisin ja pelastaa minimoiden maailman ennen kuin on liian myöhäistä. Mutta kun on kerran päässyt kiellettyyn kaupunkiin? voiko sieltä enää päästä pois?

Ohjaaja: Luc Besson

Näyttelijät: Robert De Niro,Harvey Keitel,Emilio Estevez,Madonna,Mia Farrow,Chazz Palminteri,Doug Rand,Freddie Highmore,Jimmy Fallon,Adam LeFevre,Penny Balfour,Jean Bejote Njamba,Serge Blumental,Lee de Jong,Rhoff

P44307K

Tilausviitteet

ean13
5706132389437
Käytetty