Karvinen 2/ Ice Age 2 - Jäätikkö sulaa (Garfield 2/ Ice Age 2) (2 DVD)
search
  • Karvinen 2/ Ice Age 2 - Jäätikkö sulaa (Garfield 2/ Ice Age 2) (2 DVD)

Karvinen 2/ Ice Age 2 - Jäätikkö sulaa (Garfield 2/ Ice Age 2) (2 DVD)

8,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 49 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi

GARFIELD 2
Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt ja Bill Murray tekevät näyttävän paluun suosikkipullukan, kissa Karvisen uudessa seikkailussa – ja tällä kertaa Englanti saa varsin kuninkaallisen kohtelun! Kyse on aivan uudenlaisesta ’Britannian maihinnoususta’ kun Karvinen (Murray, suomenkielisessä versiossa Puntti Valtonen) matkustaa Lontooseen kamujensa Eskon (Meyer) ja Oskun kanssa ja törmää omaan peilikuvaansa – aateliskissa Prinssiin, joka on juuri perinyt ruhtinaallisen linnan. Kaksikko vaihtaa paikkoja, eikä aikaakaan kun Karvinen elelee niin leveästi kuin vain hän osaa! Vain yksi asia on pielessä: viheliäinen Lord Dargis haluaa raivata Karvisen tieltään. Karvinen 2 tarjoilee tuplasti viihdettä koko perheelle... On kivaa olla kunkku!

ICE AGE 2
Lempihahmosi, jäätikön sankarit ovat vihdoin palanneet uudessa hillittömässä seikkailussa joka on vinhan viileää jatkoa valtavaksi hitiksi nousseelle Ice Agelle! Toiminta kuumenee entisestään – ja niin tekee myös ilmasto. Manfred, Sid, Diego ja Jyrsis yrittävät paeta laaksosta ennen tuholaistulvien tuloa, ja niinpä hullunhauskat otuksemme lähtevät hulvattomalle matkalle halki sulavan jäätikön. Matkan varrella he törmäävät myös naarasmammutti Ellieen, joka sulattaa jään sijasta Manfredin sydämen. Ice Age 2 –jäätikkö sulaa –elokuvan loistelias animointi, unohtumattomat hahmot ja leikkisä musiikki takaavat makeat, vatsanpohjaa koettelevat naurut koko perheelle!

Ohjaajat: Carlos Saldanha,Tim Hill

Näyttelijät: John Leguizamo,Jennifer Love Hewitt,Bill Murray,Seann William Scott,Breckin Meyer,Joseph Bologna,Denis Leary,Queen Latifah,Billy Connolly,Lucy Davis,Roger Rees,Ray Romano,Will Arnett,Oliver Muirhead,Ian Abercrombie,Lena Cardwell,Josh Peck,Vernee Watson-Johnson,Jay Leno,Peter Ackerman,Chris Wedge,JB Blanc,Caitlin Rose Anderson,Connor Anderson,Jack Crocicchia,Peter DeSève,Veronica Alicino,Jane Carr,Russell Milton,Ben Falcone

P5578K

Tilausviitteet

ean13
6438044153156
Käytetty