Aaltojen kuohu (Umi ga kikoeru) (DVD)
search
  • Aaltojen kuohu (Umi ga kikoeru) (DVD)

Aaltojen kuohu (Umi ga kikoeru) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 12 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Aaltojen kuohu avautuu muistojen kuohuessa luokkakokouksen aattona. Vanha jengi on pian taas koolla... Edessä tulevaisuus, takana ensimmäiset romanssit.

Ystävykset Matsuno ja Taku olivat lukiossa kiinnostuneita samasta tytöstä. Tokiosta poikien kouluun siirtynyt Rikako Muto sekoitti kuviot. Näyttävä Rikako oli luokan kärjessä tenteissä ja pelikentällä, mutta kaikki eivät pitäneet tokiolaisesta tulokkaasta.

Miksi Takun oli vaikea sulattaa sitä, että hänen paras ystävänsä Matsuno tuntui ihastuneen tulokkaaseen? Luokkaretki Havaijille taisi olla kaiken käännekohta. Tai se Tokion-vierailu, jonka aikana selvisi, miksi Rikako joutui vaihtamaan koulua.

Aaltojen kuohu oli ensimmäinen Studio Ghiblin elokuva, jonka ohjaajaksi nousi nuori kyky. Kaikki tätä edeltävät Ghibli -tuotannot oli ohjannut Hayao Miyazaki tai Isao Takahata. Ghibli halusi antaa tilaisuuden uudelle ohjaajalle. Hokkaidolla uudenvuodenaattona 1958 syntynyt Tomomi Mochizuki työskenteli jo 80-luvulla eri yhtiöillä mm. käsikirjoittajana ja ohjaajana tehden episodeja lukuisiin keskeisiin sarjoihin (mm. Ranma 1/2) - mistään keltanokasta ei siis ollut kyse.

Ohjaaja: Tomomi Mochizuki

Näyttelijät: Tomokazu Seki,Toshihiko Seki,Yuri Amano,Hikaru Midorikawa,Kae Araki,Nobuo Tobita,Aya Hisakawa,Yoko Sakamoto,Jun´ichi Kanemaru,Ai Satô

P37761K

Tilausviitteet

ean13
6416335180289
Käytetty