Departed, The (2006) (DVD)
search
  • Departed, The (2006) (DVD)

Departed, The (2006) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 25 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Keltanokkakyttä Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) varttui rikollisuuden keskellä. Se tekee hänestä täydellisen soluttautujan: miehen, joka pääsee Frank Costellon (Jack Nicholson) johtaman mafian sisäpiireihin. Costiganin tehtävänä on voittaa Costellon luottamus puolelleen ja auttaa poliiseja (Mark Wahlberg ja Martin Sheen) narauttamaan Costellon. Erikoisyksikön poliisi Colin Sullivan (Matt Damon) sitä vastoin nauttii kaikkien luottamusta. Kukaan ei epäile, että hän olisi Costellon miehiä.

Siitä, miten nämä peitetarinat risteävät, polveilevat ja törmäävät, muodostuu laajasti kiitetyn The Departed -elokuvan ydin. Martin Scorsese ohjaa kaikkien aikojen näyttelijäkaartia tässä syvällisessä tarinassa rikoksesta ja sen seurauksista. Tämä on riipaisevaa, vangitsevaa elokuvantekoa: kuin tuijottaisi aseistetun huijarin - tai poliisin - silmiin.

Ohjaaja: Martin Scorsese

Näyttelijät: Mark Wahlberg,Jack Nicholson,Martin Sheen,Alec Baldwin,Leonardo DiCaprio,Ray Winstone,Matt Damon,Anthony Anderson,Robert Wahlberg,Vera Farmiga,Mark Rolston,David O´Hara,Kristen Dalton,James Badge Dale,Kevin Corrigan

P1889K

Tilausviitteet

ean13
7321944736743
Käytetty