In Good Company (DVD)
search
  • In Good Company (DVD)

In Good Company (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 46 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Dan Foreman (Dennis Quaid) on 51-vuotias ja hänellä menee hyvin – ainakin suurin piirtein. Pitkäaikainen Sports America –lehden myyntipäällikkö on juuri juhlinut lehtensä menestyksekkäintä vuotta. Edes hänen vaimonsa odottamaton raskaus, eikä vanhimman tyttären Alexin (Scarlett Johansson) lähtö tyylikkääseen ja hintavaan New Yorkin yliopistoon, saa Danin mieltä synkäksi - vaikkakin kyllä hieman huolestuneeksi perheen taloudellisesta tilasta. Mutta kuten aina, hän pärjää kyllä.

Carter Duryea (Topher Grace) on 26-vuotias ja hänen elämänsä on mahtavaa - enimmäkseen. Carter on nerokas nuorukainen, joka on omistanut elämänsä kansainvälisen Globecom –konsernin huipulle kipuamiseen. Pian häntä lykästääkin, ja hänet valitaan konsernin äskettäin ostaman Sports American uudeksi myyntipäälliköksi – Danin tilalle.

Danin ärtymys aseman alenemisen myötä ei vedä vertoja epäuskolle, joka hänet valtaa, kun 26-vuotias Carter vie hänen paikkansa. Tilannetta ei luonnollisestikaan helpota myöskään Carterin ja Danin tyttären Alexin orastava suhde..

Ohjaaja: Paul Weitz

Näyttelijät: Colleen Camp,Dennis Quaid,Philip Baker Hall,Selma Blair,Marg Helgenberger,David Paymer,Scarlett Johansson,Frankie Faison,Ty Burrell,Kevin Chapman,Clark Gregg,Lauren Tom,Topher Grace,Amy Aquino,Zena Grey

P2228K

Tilausviitteet

ean13
5706550025054
Käytetty