Marian, Again (DVD)
search
  • Marian, Again (DVD)

Marian, Again (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 16 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Chris bevan elää nykyään rauhallista perhe-elämää menneisyyden tragediasta toivuttuaan. Kaikki järkkyy, kun hän uskoo nähneensä entisen tyttöystävänsä Marianin, joka selittämättömästi katosi jäljettömiin 15 vuotta sitten. Kun Chris tapaa Marianin, käyttäytyy tämä kuin ei olisi koskaan Chrisiä tavannutkaan, kuin olisi aivan eri henkilö, eri historialla. Mutta jos raapaisee pintaa, on oltava valmis menemään syvemmälle ja kestämään seuraukset. Alkaa piinaava ja yhä uhkaavammaksi rakentuva peli, kun selviää, että joku pitää Mariania sadistisesti rautaisessa otteessaan - joku, joka tahtoo hänelle vain äärimmäistä pahaa.

Marian, Again on brittiläinen, ylistystä kerännyt laatutrilleri, jonka päänäyttelijäkaartia on sittemmin kosittu Hollywoodin tähtihumuun ja suurtuotantoihin. Harkittu ja jännitystä jatkuvasti kasvattava Marian, Again on mestarillinen osoitus siitä, kuinka hyvin Hitchcock-tyylinen älykäs jännityselokuva voi onnistua tänä päivänä parhaimmillaan.

Ohjaaja: David Drury

Näyttelijät: Stephen Tompkinson,Owen Teale,Stuart McQuarrie,Paul Copley,Samantha Beckinsale,Kelly Harrison,Katie Ross,Grace Cassidy,Amy Lythgoe,Mary Sobers,Natalie Richards,Junaid Iqbal-Wahid,Shahed Ali,Sian Foulkes,Patrick Connolly

P2496K

Tilausviitteet

ean13
6416548459714
Käytetty