Säämies (Weather Man, The (2005)) (DVD)
search
  • Säämies (Weather Man, The (2005)) (DVD)

Säämies (Weather Man, The (2005)) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 37 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Dave Spritz (Nicolas Cage) on mies uransa huipulla. Hän on paikalliskanavalta tuttu säämies, jota kosiskellaan valtakunnan ykkösohjelmaan. Mutta samalla kun onni hymyilee ammatillisesti, Daven elämä rakoilee pahan kerran siviilissä. Vaimo otti asumiseron ja lapset – no, tytär on kroonisesti onneton ja poika hakeutuu jatkuvasti hankaluuksiin. Kaiken lisäksi Daven isä, kuuluisa kirjailija, on vakavasti sairas. Leppoisan tv-persoonan ote ihmissuhdepuolella lipsuu ja pahasti – ja synkät pilvet kerääntyvät taivaanrannalle.

Ettei totuus unohtuisi: NICOLAS CAGE on yksi sukupolvensa suurimpia näyttelijöitä. Cage lataa kaiken peliin tässä ajankohtaisessa mustassa komediassa. Kovan onnen säämiehen elämä on tasapainoilua menestyksen huuman ja inhimillisen epätoivon välillä. Sääguru yrittää saada arjen hallintaan keinolla millä hyvänsä, mutta pieniä auringonpilkahduksia seuraa aina kylmä sade niskaan. Daven isää esittää Oscar®-voittaja MICHAEL CAINE (Oman elämänsä sankari) ja elokuvan on ohjannut GORE VERBINSKI – huippunimi Pirates of the Caribbean -, The Ring - ja The Mexican - hittileffojen takana.

Ohjaaja: Gore Verbinski

Näyttelijät: Michael Caine,Nicolas Cage,Hope Davis,Michael Rispoli,Gil Bellows,Nicholas Hoult,Guy Van Swearingen,Gemmenne de la Peña,Judith McConnell,Chris Marrs,Dina Facklis,DeAnna N.J. Brooks,Sia A. Moody,Alejandro Pina,Jackson Bubala

P2989K

Tilausviitteet

ean13
6420201150009
Käytetty