Dallas Buyers Club (2013) (Blu-ray)
search
  • Dallas Buyers Club (2013) (Blu-ray)
  • Dallas Buyers Club (2013) (Blu-ray)

Dallas Buyers Club (2013) (Blu-ray)

13,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi Blu-ray. Kesto: 1 h 56 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Ron Woodroof (Oscar-ehdokas, SAG Awards ja Golden Globe -voittaja Matthew McConaughey) on teksasilainen sähköinsinööri, joka rakastaa rodeota, naisia ja päihdyttäviä aineita. Woodroof elää villiä ja vapaata poikamieselämää vailla huolta huomisesta. Kaikki muuttuu, kun Ron sairastuu. Vuosi on 1985 ja Ron saa kuulla saaneensa HIV-infektion. Lääkärit antavat hänelle 30 päivää elinaikaa. Aikana, jolloin sairaudesta luultiin enemmän kuin tiedettiin, diagnoosi tarkoitti lyhyttä, tuskien ja häpeän täyttämää elämää ennen nopeasti koittavaa, kivuliasta kuolemaa.

Woodroof ei tyydy kohtaloonsa. Edes tieto hoitokeinojen ja lääkkeiden puuttumisesta ei lannista miestä, vaan hän ryhtyy aktiivisesti etsimään vaihtoehtoisia hoitokeinoja ja parasta mahdollista lääkitystä itselleen ja kohtalotovereilleen.

Ohjaaja: Jean-Marc Vallée

Näyttelijät: Matthew McConaughey,Griffin Dunne,Jared Leto,Steve Zahn,Jennifer Garner,Dallas Roberts,Deneen Tyler,Kevin Rankin,Denis O´Hare,Donna DuPlantier,Michael O´Neill,Ian Casselberry,Noelle Wilcox,Bradford Cox,Rick Espaillat,Craig Borten

P34857U

Tilausviitteet

ean13
6416548583938
Uusi