Tähti on Syttynyt - A Star Is Born (1937) (A Star Is Born (1937)) (DVD)
search
  • Tähti on Syttynyt - A Star Is Born (1937) (A Star Is Born (1937)) (DVD)

Tähti on Syttynyt - A Star Is Born (1937) (A Star Is Born (1937)) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 51 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi


Upea alkuperäisversio vuodelta 1937.

Janet Gaynor esittää yhden suurimmista rooleistaan Esther Blodgettina elokuvan Tähti on syttynyt alkuperäisessä versiossa.

Elokuvassa Esther tulee Hollywoodiin niin kuin monet muut toiveikkaat tytöt näyttelijäunelmineen. Siellä tähdeksi haluavia odottaa kova koulu. Esther ei kuitenkaan anna helposti periksi. Isoäitinsä tuella ja rahojen avulla hän tekee kaikkensa toteuttaakseen unelmansa. Eräissä juhlissa hän tapaa kuuluisan näyttelijän Norman Mainen, joka auttaa häntä pääsemään koekuvauksiin. Estherin ja Normanin suhde syvenee, mutta sillä välin, kun Esther on matkalla tähtiin, yleisö näyttää kyllästyneen Maineen.

Tähti on syttynyt sai kaikkiaan seitsemän Oscar-ehdokkuutta, muun muassa parhaan elokuvan, parhaan  miespääosan ja parhaan naispääosan ehdokkuudet. Se voitti Oscarin parhaasta alkuperäisestä käsikirjoituksesta. Tähti on syttynyt on kuvattu uudelleen kaksi kertaa.

Vuonna 1954 pääosissa olivat Judy Garland ja James Mason ja vuonna 1976 Barbra Streisand sekä Kris Kristofferson. Tämä elokuva on todellinen helmi. Elokuvan pääosissa ovat Janet Gaynor ja Fredric March.


Ohjaaja: William A. Wellman

Näyttelijät: Adolphe Menjou,Janet Gaynor,Fredric March

P3532K

Tilausviitteet

ean13
6415018625765
Käytetty