Kuningattaren miehet!? (All The Queens Men) (DVD)
search
  • Kuningattaren miehet!? (All The Queens Men) (DVD)

Kuningattaren miehet!? (All The Queens Men) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 37 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi

Toisessa maailmansodassa saksalaiset kommunikoivat salakirjoituslaitteen avulla, jonka nimi oli Enigma. Nyt liittoutuneiden täytyy varastaa kyseinen koodaaja uskaliaan operaation avulla. Kovapintainen huippuagentti, amerikkalainen Steven O’Rourke on odottanut juuri tällaista haastetta. Hän saa johtaakseen ryhmän englantilaisia erikoismiehiä ja tehtäväkseen soluttautua Natsi-Saksassa sijaitsevaan Enigma-tehtaaseen. Matkassa on kuitenkin yksi isonpuoleinen mutka: kaikki tehtaan työntekijät ovat naisia.

Tässä täysillä viihdyttävässä komediassa ryhmä eliittisotilaita pukeutuu naisiksi soluttautuakseen huippusalaiseen natsitehtaaseen. Tehtaan sisällä on avain saksalaisten sotasalaisuuksien murtamiseen – ja kunnon sotilas ei hametta hätkähdä, kun isänmaan etu on kyseessä! Steven O’Rourken roolissa nähdään MATT LeBLANC (”Frendit” tv-sarja, ”Charlien Enkelit” -elokuvat) ja hänen urheita asetovereitaan esittävät EDDIE IZZARD (”Velvet Goldmine”) ja JAMES COSMO (”Braveheart”). Toinen maailmansota ei ole entisensä tämän elokuvan jäljiltä!

Ohjaaja: Stefan Ruzowitzky

Näyttelijät: Udo Kier,Edward Fox,Eddie Izzard,Matt LeBlanc,James Cosmo,Pip Torrens,Paul Williamson,Nicolette Krebitz,David Birkin,Oliver Korittke,Karl Markovics,Sissi Perlinger,Holger Speckhahn,Maria Petz,Heinrich Herki

P35626K

Tilausviitteet

ean13
5708758654869
Käytetty