Its All About Love (2003) (DVD)
search
  • Its All About Love (2003) (DVD)

Its All About Love (2003) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 40 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Vuonna 2021 luonnonlait eivät enää päde entiseen tapaan. Ihmiskunta taistelee olemassaolostaan uuden jääkauden kynnyksellä: ihmiset kaatuvat kuolleina katuun New Yorkissa ja Afrikassa painovoima kääntyy ylösalaisin. Kaaoksen sydämessä John ja Elena yrittävät pelastaa avioliittonsa. Elena on maailmankuulu luistelija, jonka lähipiiri ei hyväksy naisen päätöstä lopettaa uransa. Aviopari on jo aikeissa allekirjoittaa eropaperit, mutta tulee toisiin ajatuksiin, kun maailma heidän ympärillään tulee äkisti hulluksi. He haluavat yrittää vielä kerran. John ja Elena päätyvät rajusti selkä seinää vastaan, kun he huomaavat joutuneensa keskelle kavalaa salaliittoa. Radaltaan suistuneessa maailmassa he voivat luottaa vain toisiinsa – ja rakkauden voimaan.

Huippulahjakas ohjaaja THOMAS VINTERBERG (”Juhlat”) on niittänyt kosolti palkintoja ja ylistystä aikaisemmilla töillään. Nyt Vinterberg virittää katsojan eteen modernin trillerin, joka yhdistää jännitystä, mystiikkaa ja romanssia visuaalisesti vaikuttavassa tarinassa, jossa on mukana enemmän kuin häivähdys tieteisaineksia. Oscar-ehdokas SEAN PENN (”Nimeni on Sam”, ”Veteen piirretty viiva”), Golden Globe -voittaja ja Emmy-ehdokas CLAIRE DANES (”Tunnit”, ”Romeo+Julia”) ja Oscar-ehdokas JOAQUIN PHOENIX (”Signs”, ”Gladiaattori”) ovat mukana tässä erikoisessa ja kohutussa elokuvassa. Tulevaisuuteen sijoittuva tarina tuhoon tuomitulla planeetalla vie katsojan todellisten luonnonmullistusten äärelle!

Ohjaaja: Thomas Vinterberg

Näyttelijät: Sean Penn,Claire Danes,Joaquin Phoenix,Douglas Henshall,Alun Armstrong,Margo Martindale,Thomas Bo Larsen,Mark Strong,Harry Ditson,Georgi Staykov,Indra Ové,Geoffrey Hutchings,Teddy Kempner,Anna Wallander,Mariann Rudberg

P38936K

Tilausviitteet

ean13
6420201127964
Käytetty