Elämä ennen kaikkea (Life, Above All) (Blu-ray)
search
  • Elämä ennen kaikkea (Life, Above All) (Blu-ray)

Elämä ennen kaikkea (Life, Above All) (Blu-ray)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi Blu-ray. Kesto: 1 h 46 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Pienessä kylässä leviää huhu, joka on tuhota Chandan perheen elämän. Koskettava kuvaus rohkean nuoren naisen taistelusta vastaan pelkoa ja häpeää, taistelusta sen puolesta mikä on oikein.

Eletään vaatimatonta elämää pienessä kylässä lähellä Johannesburgia. 12-vuotias Chanda järjestelee vastasyntyneen pikkusiskonsa hautajaisia, kun kylässä alkaa levitä kulovalkean tavoin huhu, joka on tuhota Chandan perheen elämän. Chandan äiti on murtunut lapsensa kuoleman jälkeen ja itsekin sairas. Chanda pelkää äidinkin sairastavan AIDSia, mutta ääneen sitä ei saa kylässä sanoa. Kyläläiset nimittäin puhuvat mieluummin kirouksesta.Elokuva on kuvaus nuoren, älykkään tytön valtavasta vahvuudesta taistella vastaan uskomuksia, pelkoa ja häpeää, taistella perheensä ja ystävänsä puolesta, sen puolesta mikä on oikein.

Seitsemän South African Film Awardin voittaja ja Cannes-palkittu elokuva perustuu kansainvälisesti palkittuun romaaniin Chanda´s Secret.

Ohjaaja: Oliver Schmitz

Näyttelijät: Harriet Lenabe,Patrick Shai,Khomotso Manyaka,Keaobaka Makanyane,Lerato Mvelase,Aubrey Poolo,Tinah Mnumzana,Mapaseka Mathebe,Thato Kgaladi,Kgomotso Ditshweni,Rami Chuene,Jerry Marobyane,Tshepo Emmanuel Nonyane,Johanna Refilwe Sihlangu,Vusi Muzi Given Nyathi

P3955U

Tilausviitteet

ean13
6438194034039
Uusi