Finding Neverland - tarinan lähteillä (Being Julia/ Finding Neverland) (2 DVD)
search
  • Finding Neverland - tarinan lähteillä (Being Julia/ Finding Neverland) (2 DVD)

Finding Neverland - tarinan lähteillä (Being Julia/ Finding Neverland) (2 DVD)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 3 h 16 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

BEING JULIA (2004):
Lontoo, 1938. Kaunis ja viehättävä Julia Lambert (Annette Bening, American Beauty) on elämänsä vireessä, niin henkisesti kuin näyttelijättärenäkin. Silti niin menestys teatterilavalla kuin avioliitto komean tuottaja Michael Gosseleyn (Jeremy Irons) kanssa ovat alkaneet maistua väljähtäneiltä ja epätyydyttäviltä. Julia kaipaa uutuuden viehätystä ja jännitystä elämäänsä. Kuin tilauksesta kaupunkiin saapuu Tom Fennell (Shaun Evans), nuorempi mies, joka esittäytyy Julian suurimpana ihailijana. Kohteliaisuudet osoittautuvat vastustamattomiksi, ja Julia toteaa romanssin olevan parasta lääkettä keski-iän kriisiinsä – ja seurauksena on kiihkeä suhde. Elämä muuttuu uskaliaaksi ja jännittäväksi, kunnes nuori rakastaja yrittää petollisen kylmäverisesti alentaa Julian sivuosarooliin. Keräten kaikki huomattavat voimansa, Julia punoo mestarillisen kostonjuonen, joka on palauttava hänet juuri sinne minne hän kuuluukin: keskelle lavaa ja valokeilaan!

FINDING NEVERLAND (2004):
Taianomainen fantasiaelokuva pohjautuu löyhästi James Barrien, klassikkosatu Peter Panin luojan, elämään. Tapahtumat sijoittuvat Lontooseen vuonna 1904, ja kuvaavat fiktiivisesti Barrien luovaa matkaa – aina inspiraation syttymishetkestä maailmankuulun näytelmän ensi-iltaan Duke of York teatterissa. Tämä ilta muuttaa niin Barrien kuin häntä ympäröivien ihmisten elämän.

Ohjaaja Marc Forster (”Monster’s Ball”) ja maineikas tähtikaarti (Johnny Depp, Kate Winslet, Dustin Hoffman sekä Julie Christie) kiidättävät katsojan unohtumattomalle matkalle, johon mahtuu niin huumaavaa fantasiaa kuin arjen realismiakin. Aikuiselämän vastoinkäymiset ja sydänsurut parannetaan lumoavalla mielikuvituksella ja lapsenomaisella viattomuudella – lapsen, joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Niin kriitikot kuin yleisötkin hurmannut elokuva palkittiin mm. seitsemällä Oscar®-ehdokkuudella*.

Ohjaajat: István Szabó,Marc Forster

Näyttelijät: Johnny Depp,Kate Winslet,Jeremy Irons,Annette Bening,Julie Christie,Radha Mitchell,Dustin Hoffman,Michael Gambon,Kelly MacDonald,Mackenzie Crook,Leigh Lawson,Miriam Margolyes,Juliet Stevenson,Ian Hart,Shaun Evans,Jimmy Gardner,Freddie Highmore,Joe Prospero,Nick Roud,Luke Spill,Eileen Essel,Oliver Fox,Michael Culkin,Mari Kiss,Ronald Markham,Catherine Charlton,Max Irons,Andrew Paton Story Busher,George Lang,Terry Sach

P4345K

Tilausviitteet

ean13
6438044157550
Käytetty