Englantilainen potilas (English Patient, The) (DVD)
search
  • Englantilainen potilas (English Patient, The) (DVD)

Englantilainen potilas (English Patient, The) (DVD)

8,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 35 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Lentokone ammutaan alas toisen maailmansodan viime hetkillä. Kuin ihmeen kaupalla hengissä selvinnyt kasvoton ja nimetön lentäjä odottaa vain kuoleman armahdusta. Sairaanhoitaja Hana, jonka oma elämä on pirstaleina, ottaa miehen potilaakseen. Yhdessä he jäävät hylättyyn huvilaan odottamaan ympärillä riehuvan sodan päättymistä. Heidän seuraansa liittyvät myös salaperäinen Caravaggio ja intialainen Kip. Ajattomassa tilassa nämä ihmiset kulkeutuvat toistensa tarinoiden mukana läpi Pohjois-Afrikan, Kairon ja Italian. Pala palalta eteemme piirtyy katkeransuloinen, sensuelli ja unohtumaton rakkaustarina.

Yhdeksän Oscar®in voittaja (Paras elokuva, ohjaus, naissivuosa, alkuperäiskäsikirjoitus, puvustus, kuvaus, lavastus, editointi ja ääni), jossa on kaikki klassikon ainekset: sota, koskettava rakkaustarina, petos, erämaan kauneus ja loistava tähtikaarti: Raplh Fiennes (”Schindlerin lista”), Juliette Binoche (”Kieslowskin trilogia”), Willem Dafoe (”Die Hard”), Kristin Scott-Thomas (”Neljät häät ja yhdet hautajaiset”) sekä Colin Firth (”Ylpeys ja ennakkoluulo”)

Ohjaaja: Anthony Minghella

Näyttelijät: Willem Dafoe,Kristin Scott Thomas,Ralph Fiennes,Colin Firth,Jürgen Prochnow,Kevin Whately,Kristin Scott-Thomas,Naveen Andrews,Juliette Binoche,Nino Castelnuovo,Clive Merrison,Torri Higginson,Julian Wadham,Hichem Rostom,Peter Rühring,Geordie Johnson

P44304K

Tilausviitteet

ean13
5708758658058
Käytetty