Rocky III (1982) (DVD)
search
  • Rocky III (1982) (DVD)

Rocky III (1982) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 35 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Rocky joutuu vastakkain uransa vaikeimman vastustajan - Clubber Langin kanssa, jonka saappaissa nähdään itse Mr. T! Sylvester Stallone käsikirjoitti, ohjasi ja tähditti tämän Rocky-sarjan kenties jännittävimmän ja nopeatempoisimman osan.

Rocky Balboa (Stallone) on otellut itsensä miljoonien fanien sydämiin ja elämä hymyilee. Hän voittaa kymmenen ottelua peräjälkeen, nettoaa tuottoisilla markkinointisopimuksilla ja on maailmankuulu tähti. Mutta kun Clubber Lang yllätystyrmää Rockyn nöyryyttävällä tavalla, hän huomaa kadottaneen terävimmän kuntonsa. Rocky harkitsee ripustavansa nyrkkeilyhanskat naulaan, mutta saakin kannustusta yllättävältä taholta: entiseltä veriviholliseltaan Apollo Creediltä (Carl Weathers). Creedin avulla Rocky päättää löytää jälleen ’Tiikerin silmänsä’ haastaakseen Langin uusintaotteluun maailmanmestaruudesta. Talia Shire, Burgess Meredith, Burt Young ja Hulk Hogan antavat lisäpotkua vahvoilla roolisuorituksillaan tähän tyrmäävään toimintatykitykseen, joka pursuu jännitystä, huumoria ja tunnekuohuja.

Ohjaaja: Sylvester Stallone

Näyttelijät: Sylvester Stallone,Burt Young,Carl Weathers,Hulk Hogan,Talia Shire,Burgess Meredith,Mr. T,Al Silvani,Tony Burton,Ian Fried,Wally Taylor,Jim Hill,Don Sherman,Dennis James,Jim Healy

P44402K

Tilausviitteet

ean13
6420614627754
Käytetty