Legend (2015) (DVD)
search
  • Legend (2015) (DVD)
  • Legend (2015) (DVD)

Legend (2015) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 6 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Legend on tositapahtumiin perustuva tarina Iso-Britannian tunnetuimmista gangstereista, Reggie ja Ronnie Kraystä, jotka nauttivat elämästä ja terrorisoivat Lontoota svengaavalla 60-luvulla. Ronnien vapauduttua vankilasta veljekset kasvattavat valtaansa Itä-Lontoossa kilpaillen elintilasta etelälontoolaisen jengin kanssa. He aloittavat myös yhteistyön amerikkalaisen mafian kanssa, joka hakee jalansijaa Lontoosta. Julkisuudesta nauttivat Krayn veljekset kiehtovat Lontoon rikkaita ja kuuluisia, ja heidän vaikutusvaltansa ulottuu yhteiskunnan korkeimmille tahoille. Mikään ei voi pysäyttää heitä.

Samoihin aikoihin Reggie rakastuu paikalliseen tyttöön, Frances Sheaan ja vie hänet vihille. Reggie lupaa siirtyä kaidalle polulle ja veljekset levittävätkin toimintaansa laillisiin liiketoimiin hankkimalla muutaman yökerhon. Mikään ei kuitenkaan kestä ikuisesti, vaan ajan kuluessa Krayn veljesten imperiumiin alkaa kohdistua yhä vakavampia uhkia.

Ohjaaja: Brian Helgeland

Näyttelijät: Christopher Eccleston,Tara Fitzgerald,Nicholas Farrell,Tom Hardy,Emily Browning,Adam Fogerty,Sam Spruell,Stephen Thompson,Mel Raido,Colin Morgan,Paul Anderson,Taron Egerton,Chris Mason,Joshua Hill,Major John Finley,Millie Brady

P44441K

Tilausviitteet

ean13
7333018003675
Käytetty