Konsertti (Le concert) (DVD)
search
  • Konsertti (Le concert) (DVD)

Konsertti (Le concert) (DVD)

7,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi


Andreï Filipov (Aleksei Guskov) oli kerran Venäjän juhlituin kapellimestari ja maailmalla tunnettu Tsaikovski-spesialisti. Hänen johtamansa Boloin orkesterin T?aikovski-tulkinnat nousivat myyttiseen lentoon. Vanhan vallan romahduksen jälkeen hän työskentelee yhä Boloissa. Siivoojana.
Filipov varastaa Boloin orkesterille saapuvan esiintymiskutsun. Hän aikoo palata valokeilaan ja nostaa T?aikovskin taas lentoon Valon kaupungissa, Pariisissa. Edessä on vain pari haastetta. Muut poispotkitut alkuperäiset mestarisoittajat toimivat kuka missäkin puolivillaisessa tai ainakin melko laillisessa hommassa. Aikaa on vain pari viikkoa. Orkesteri on saatava kokoon ja Pariisiin. Ilman rahaa se on vaikeaa... Mutta mahdollista.

Kapellimestari käy karhunpainiin kohtalon kanssa, apunaan paras ystävänsä, ambulanssikuski-sellisti Sacha (Dmitri Nazarov). Sekä pahin vihollisensa, entinen Breznevin kätyri Gavrilov (Valery Barinov). Miten Pariisin kuumin nuori viulistitähti (Mélanie Laurent) saadaan suostumaan konsertin solistiksi. Mikä salaisuus yhdistää kapellimestarin ja ykkösviulistin kohtalot? Kuinka vara-Boloin onnistuu sulattaa kopeiden pariisilaisten sydämet?

Ohjaaja: Radu Mihaileanu

Näyttelijät: Miou Miou,François Berléand,Lionel Abelanski,Laurent Bateau,Mélanie Laurent,Vasile Albinet,Aleksei Guskov,Dmitri Nazarov,Valeriy Barinov

P45521K

Tilausviitteet

ean13
6416335176275
Käytetty