Jump In! (2007) (DVD)
search
  • Jump In! (2007) (DVD)

Jump In! (2007) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 20 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi

Hyppää nyt mukaan Disney Channel Original Movie -menestyselokuvaan Jump In! Koko DVD:llinen energiaa ja huimaa naruhyppyä, upouusi soundtrack ja aivan uutta lisämateriaalia!

Brooklynin kasvatti Izzy Daniels (Corbin Bleu elokuvasta High School Musical ) tähtää nyrkkeilymestariksi, sillä se on hänen isänsä unelma. Kun Izzy näkee kaikki hurjat temput, joita Double Dutch -naruhyppyyn sisältyy, hän liittyy naapurinsa Maryn joukkueeseen, johon etsitään neljättä jäsentä. Urheilu vaatii enemmän taitoa ja tiimihenkeä kuin Izzy on arvannutkaan – ja ajan myötä pojalle selviää, että tärkeintä on seurata omaa sydäntään.

Jump In! sisältää taitavaa näyttelijäntyötä, hienoa Double Dutch -naruhyppyä ja makeaa musiikkia. Tämän Freestyle-julkaisu -DVD:n sanoma liittyy toveruuteen sekä rohkeuteen valita oma polkunsa ja toteuttaa unelmansa.

Ohjaaja: Paul Hoen

Näyttelijät: Gene Mack,Corbin Bleu,Paula Brancati,Rebecca Williams,Elle Downs,Micah Williams,Keke Palmer,David Reivers,Shanica Knowles,Laivan Greene,Kylee Russell,Patrick Johnson Jr.,Jujube Mandela,Mazin Elsadig,Alessandra Cannito

P47013K

Tilausviitteet

ean13
8717418128227
Käytetty