Kuninkaan Hologrammi (A Hologram for the King (2015)) (DVD)
search
  • Kuninkaan Hologrammi (A Hologram for the King (2015)) (DVD)

Kuninkaan Hologrammi (A Hologram for the King (2015)) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Alan Clay (Tom Hanks) on uuden alun edessä. Hän karistaa Bostonin tomut jaloistaan ja suuntaa katseensa kohti itää. Saudi-Arabian aavikolle on rakenteilla massiivinen kaupunki, joka kantaa maan kuninkaan nimeä: King Abdullah Economic City. Alan aikoo myydä kuninkaalle kolmiulotteisen, holografisen kokousjärjestelmän. Alan saapuu neuvottelemaan kaupoista, mutta kiireinen kuningas siirtää tapaamista kerran toisensa jälkeen.

Pettynyt Alan ystävystyy Yousefin (Alexander Black), nuoren autonkuljettajan kanssa. Yousefista tulee Alanille paitsi ystävä myös opas, joka esittelee Alanille kotimaataan ja kaikkia sen ristiriitaisuuksia modernin teknologian ja perinteisten arvojen ristipaineessa.

Sairaalakäynnillä Alan tapaa kauniin saudilääkärin, Zahran (Sarita Choudhury). Yousefin varoituksista huolimatta Alan huomaa ihastuneensa naiseen eikä mönkään mennyt kauppa enää vaivaa häntä, koska hän on löytänyt onnen. Uuden ammatillisen kutsumuksen, uuden kodin - ja Zahran.

Ohjaaja: Tom Tykwer

Näyttelijät: Tom Hanks,Tom Skerritt,Rolf Saxon,David Menkin,Sarita Choudhury,Khalid Laith,Michael Baral,Tracey Fairaway,Janis Ahern,Lewis Rainer,Dhaffer L´Abidine,Megan Maczko,Jane Perry,Jay Abdo,Jon Donahue

P47417K

Tilausviitteet

ean13
6416548593319
Käytetty