Tahraton mieli (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) (DVD)
search
  • Tahraton mieli (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) (DVD)

Tahraton mieli (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 43 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi

Käsikirjoittajan Charlie Kaufmanin ja uraauurtavan ohjaajan Michel Gondryn käsissä syntyi Tahraton mieli. Tähtiä vilisevä näyttelijäjoukko loistaa koomisessa ja liikuttavassa elokuvassa eroista, hermoromahduksista ja läpimurroista.

Joel (Jim Carrey) järkyttyy kuullessaan, että hänen tyttöystävänsä Clementine (Kate Winslet) on poistanut heidän myrskyisän suhteensa muististaan. Epätoivoisena hän ottaa yhteyttä menetelmän keksijään, tri Howard Mierzwiakiin (Tom Wilkinson), pyyhkiäkseen omankin muistinsa. Mutta kun muistot Clementinesta alkavat hämärtyä, Joel tajuaa kuinka paljon hän tätä yhä rakastaa.

Kirsten Dunst, Mark Ruffalo ja Elijah Wood näyttelevät sivuosia Tahrattomassa mielessä - mieleenpainuvassa elokuvassa, jota Wall Street Journal kuvaili ”aivan uudenlaiseksi romanttiseksi komediaksi”.

Ohjaaja: Michel Gondry

Näyttelijät: Kirsten Dunst,Jim Carrey,Kate Winslet,Elijah Wood,Tom Wilkinson,Jane Adams,David Cross,Mark Ruffalo,Gerry Robert Byrne,Thomas Jay Ryan,Ryan Whitney,Debbon Ayer,Amir Ali Said,Brian Price,Paul Litowsky

P495K

Tilausviitteet

ean13
5706550024286
Käytetty