Blind Date (2007) (DVD)
search
  • Blind Date (2007) (DVD)

Blind Date (2007) (DVD)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 1 h 30 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Kiistelty kansainvälinen elokuvantekijä Theo van Gogh oli maineikas lahjakkuus. Hän ohjasi 13 arvostettua elokuvaa ja sai Dutch Academy Award -palkinnon parhaasta ohjauksesta ennätykselliset neljä kertaa.

Valitettavasti hänet muistetaan parhaiten järkyttävästä murhastaan. Hänet ampui kylmäverisesti 2. marraskuuta 2004 uskonnollinen fundamentalisti, joka oli suuttunut Islamin kuvauksesta lyhytelokuvassa Submission Part 1.

Theon traagisen kuoleman jälkeen tuottajat Bruce Weiss ja Gijs van de Westelaken päättivät toteuttaa tämän unelman tekemällä uudelleen kolme tämän alkuperäistä elokuvaa englanniksi Hollywoodin näyttelijöiden tähdittämänä.

”Blind Date”, toinen osa trilogiasta, on uudelleenfilmatisointi van Goghin vuoden 1996 elokuvasta, joka voitti parhaan näyttelijän, näyttelijättären ja ohjaajan palkinnon Dutch Academy Awards -palkintogaalassa.

Se on tarina kahdesta vanhemmasta, jotka puhuvat, flirttailevat ja riitelevät keskenään yrittäessään selvitä nuoren tyttärensä menetyksestä. He lähtevät sokkotreffeille. He kummatkin laittavat ilmoituksia lehden Henkilökohtaista-palstalle, ja tavatessaan he leikkivät olevansa tuntemattomia toisilleen. He tekevät näin uudelleen ja uudelleen ja leikkivät eri rooleja yrittäessään epätoivoisesti päästä haudatun surun yli ja rakentaa palasina oleva suhde uudelleen.

Ohjaaja: Stanley Tucci

Näyttelijät: Patricia Clarkson,Stanley Tucci,Sarah Hyland,Peer Mascini,Thijs Römer,Gerdy De Decker,Georgina Verbaan,Robin Holzauer

P53186U

Tilausviitteet

ean13
7046689004246
Uusi