Flyboys (2006) (DVD)
search
  • Flyboys (2006) (DVD)

Flyboys (2006) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 13 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

TOSITARINA USA:N HISTORIAN ENSIMMÄISISTÄ TAISTELULENTÄJISTÄ!

Vuosi 1917. Ensimmäinen maailmansota repii Eurooppaa kappaleiksi, mutta USA on päättänyt pysyä erossa taisteluista. Ryhmä nuoria amerikkalaisia ilmoittautuu vapaaehtoisiksi taistellakseen Saksan aggressiota vastaan. Märkäkorvista koulutetaan taistelupilotteja, vaikka tehtävä vaikuttaa toivottomalta ja veteraanit kyseenalaistavat uusien tulokkaiden motivaation. Mutta Lafayette-lentueen rohkeat lentäjät riskeeraavat henkensä joka päivä noustessaan taivaalle - ja hitaasti mutta varmasti voittavat kollegoidensa kunnioituksen.

Spider-Man-leffoista tuttu JAMES FRANCO nähdään yhdessä pääosassa ja nuoria pilotteja kouluttaa itse JEAN RENO. Eeppisiin mittoihin kasvavan actionsaagan on ohjannut Oscar®-voittaja TONY BILL ja tuottajan tuolilla istuu DEAN DEVLIN - mies jymyhittien Godzilla, Stargate, The Patriot ja Independence Day takana.

Ohjaaja: Tony Bill

Näyttelijät: Jean Reno,James Franco,Philip Winchester,Todd Boyce,Augustin Legrand,Tim Pigott-Smith,Mac McDonald,Tyler Labine,Keith McErlean,Karen Ford,David Ellison,Scott Hazell,Ruth Bradley,Abdul Salis,Gail Downey

P62907K

Tilausviitteet

ean13
6420201175170
Käytetty