Red Riding Hood (2011) (DVD)
search
  • Red Riding Hood (2011) (DVD)

Red Riding Hood (2011) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 35 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi


Amanda Seyfried näyttelee nuorta ja kaunista Valerieta, jonka sydämestä ja kädestä taistelee kaksi miestä. Hänen rakastettunsa on tummasilmäinen ja hyljeksitty Peter (Shiloh Fernandez), mutta vanhemmat haluavat hänen naivan varakkaan Henryn (Max Irons). Valerie ja Peter eivät halua menettää toisiaan, joten he suunnittelevat karkaavansa yhdessä. Suunnitelmat muuttuvat, kun kylää ympäröivässä metsässä vaaniva ihmissusi tappaa Valerien isosiskon.

Jo vuosien ajan kylän asukkaat ovat onnistuneet pitämään pedon kylläisenä ja rauhallisena tarjoamalla sille täyden kuun aikaan uhrilahjaksi kotieläimen. Mutta verenpunaisen kuun kajossa suden nälkä on kasvanut ja se on riistänyt ihmishengen. Kostonhimoiset kyläläiset kutsuvat apuun maineikkaan ihmissudenmetsästäjän Isä Solomonin (Gary Oldman), jonka mukaan ihmiseksi päivisin muuttuva susi voi olla kuka tahansa kylän asukkaista. Paniikin vallatessa kyläläiset Valerie huomaa, että hänellä on ainutlaatuinen yhteys petoon − yhteys joka vetää heitä toistensa puoleen, ja joka tekee Valeriesta sekä epäillyn... että syötin.

Ohjaaja: Catherine Hardwicke

Näyttelijät: Gary Oldman,Virginia Madsen,Julie Christie,Lukas Haas,Michael Shanks,Billy Burke,Amanda Seyfried,Max Irons,Michael Hogan,Shiloh Fernandez

P6696K

Tilausviitteet

ean13
5051895074022
Käytetty