Changeling - Vaihdokas (Changeling) (DVD)
search
  • Changeling - Vaihdokas (Changeling) (DVD)

Changeling - Vaihdokas (Changeling) (DVD)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 2 h 16 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Los Angeles, 1928: Lauantaiaamuna työväenluokan esikaupungissa Christine (Angelina Jolie) hyvästeli Walter-poikansa ja lähti töihin. Palattuaan kotiin hän huomasi pojan kadonneen. Seuraa tulokseton etsintä ja kuukausia myöhemmin itseään Walteriksi väittävä yhdeksänvuotias lapsi palautetaan kotiin. Poliisien, toimittajien ja omien ristiriitaisten tunteittensa pökerryttämä Christine antaa pojan jäädä luokseen yöksi. Sydämessään hän kuitenkin tietää, ettei lapsi ole Walter.

Painostaessaan viranomaisia jatkamaan etsintöjä hän joutuu huomaamaan, että kieltolain aikaisessa Los Angelesissa systeemin kyseenalaistavat naiset eivät elä ja tule kuulluiksi. Harhaiseksi ja sopimattomaksi solvattuna Christine löytää liittolaisen papista nimeltä Briegleb (John Malkovich) joka auttaa häntä taistelemaan kaupunkia vastaan löytääkseen kadonneen poikansa. Kalifornian lakijärjestelmää vavisuttaneeseen tositapahtumaan perustuva Changeling kertoo järkyttävän tarinan poikaansa etsivästä äidistä ja heistä jotka eivät lopeta ennen kuin saavat äidin hiljennettyä.

Ohjaaja: Clint Eastwood

Näyttelijät: Angelina Jolie,John Malkovich,Jeffrey Donovan,Michael Kelly,Jason Butler Harner,Eddie Alderson,Devon Conti,Gabriel Schwalenstocker,Jason Ciok,Kevin Glikmann,Anthony Giangrande

P69916U

Tilausviitteet

ean13
5050582606454
Uusi