MOULIN ROUGE / ROMEO + JULIA / STRICTLY BALLROOM - KIELLETYT ASKELEET (Red Curtain Trilogy) (5 DVD)
search
  • MOULIN ROUGE / ROMEO + JULIA / STRICTLY BALLROOM - KIELLETYT ASKELEET (Red Curtain Trilogy) (5 DVD)

MOULIN ROUGE / ROMEO + JULIA / STRICTLY BALLROOM - KIELLETYT ASKELEET (Red Curtain Trilogy) (5 DVD)

14,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi


Häikäisevä viiden levyn kokoelma sisältää uskaliaden, viettelevien ja mielikuvituksellisten elokuvien lisäksi tuntikaupalla lisämateriaaleja ja ainutlaatuisen bonuslevyn, joka vie katsojan punaverhojen taa kurkistamaan ensi kertaa ohjaaja Baz Luhrmannin lumoavaan maailmaan.

MOULIN ROUGE
Intohimoinen runoilija rakastuu säkenöivään kurtisaaniin eksoottisessa musikaalirakkaustarinassa, joka on syntynyt ohjaaja Baz Luhrmannin ainutlaatuisen lumoavasta mielikuvituksesta. Nicole Kidmanin ja Ewan McGregorin häikäisevät roolisuoritukset kiidättävät vauhdikkaan värikästä ja romanttista matkaa tarunomaisen aistillisessa pariisilaisyökerhossa ja sen ympäristössä. Tämä 8 Oscar® -ehdokkuutta* ja 2 pystiä napannut henkeäsalpaavan viihdyttävä elokuva sykkii modernin, maailman valloittaneen musiikin tahdissa, luoden elämyksen jota et unohda koskaan!

*Paras elokuva, naispääosa, lavastus (voittaja), kuvaus, puvustus (voittaja), leikkaus, maskeeraus, äänitys

WILLIAM SHAKESPEAREN ROMEO + JULIA
Baz Luhrmannin jännittävä ja ennakkoluuloton sovitus William Shakespearen klassisesta rakkaustarinasta on taianhohtoinen. Leonardo DiCaprio ja Claire Danes ovat Romeo ja Julia, menneisyyden tähtiin kirjoitetut rakastavaiset, mutta kuningatar Elizabethin aika on muuttunut Verona Beachin futuristiseksi kaupunkimaisemaksi.

STRICTLY BALLROOM - KIELLETYT ASKELEET
Scott Hastings on mestarillinen kilpatanssija, joka rikkoo kaikkia sääntöjä luodessaan tanssiparinsa kanssa omanlaisen tanssinsa ja aivan uudet askeleet. Taianomainen, kriitikoiden ympäri mailman ylistämä, sykähdyttävä elokuva tanssii itsensä suoraan katsojan sydämeen!




P70193K

Tilausviitteet

ean13
6438044180350
Käytetty