Traffic (Steelbook) (DVD)
search
  • Traffic (Steelbook) (DVD)

Traffic (Steelbook) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 28 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Korkeimman oikeuden tuomari Robert Wakefield (Michael Douglas) nimitetään USA:n huumevalvontatoimikunnan johtoon. Hänen tehtävänsä on ehkäistä huumetrafiikki, jossa kokaiini ja heroiini matkaa Meksikosta rajan yli Yhdysvaltoihin. Hän ottaa asiakseen tuhota yhden Meksikon suurimmista huumekartelleista,mutta asiat mutkistuvat, kun hän huomaa oman tyttärensä jääneen totaaliseen crack-koukkuun. Huumekyttä Javier Rodriguez (Benicio Del Toro) taistelee puolestaan Meksikossa henkensä uhalla raadollista huumemaailmaa vastaan ja yrittää lyödä kapuloita mahtavan huumekartellin rattaisiin, mutta törmää jokapuolella rehottavaan korruptioon.

Helena Ayala (Catherine Zeta-Jones) saa tylyn herätyksen todellisuuteen, kun hänen varakas miehensä vangitaan huumeiden salakuljetuksen johtamisesta. Samalla hänelle valkenee millä rahoilla heidän onnelansa on oikein rahoitettu ja rakennettu. Kaiken tämän jälkeen Helena on kuitenkin valmis puolustamaan miestään raivokkaasti ja hoitamaan todistajat pois päiviltä.

Ohjaaja: Steven Soderbergh

Näyttelijät: Michael Douglas,Salma Hayek,Dennis Quaid,Don Cheadle,Benicio Del Toro,Catherine Zeta-Jones,Luis Guzman,Albert Finney,Benjamin Bratt

P79262K

Tilausviitteet

ean13
5707119001892
Käytetty