Kun silmäni mä auki saan (Cosa voglio di piu) (DVD)
search
  • Kun silmäni mä auki saan (Cosa voglio di piu) (DVD)

Kun silmäni mä auki saan (Cosa voglio di piu) (DVD)

8,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 6 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi

Intohimoinen italialainen rakkausdraama.

Kaikki tuntuu olevan kohdallaan Annan elämässä. Hyviä ystäviä, mukava työpaikka pienessä firmassa, vakaa suhde sympaattisen Alession kanssa. Sitten Domenico rysähtää kuvioihin, lautasellinen äyriäisiä isossa kourassaan. Mukava ei enää riitä Annalle. Ensimmäistä kertaa elämässään Anna keskittyy vain ja ainoastaan rakkauteen.

Milanolainen Silvio Soldini on tehnyt vakaata jälkeä eurooppalaisten ihmissuhde-elokuvien parissa ja aina ihmisen kokoisilla pelisäännöillä. Annaa esittävän Alba Rohrwacherin häikäisevä roolisuoritus on Soldinin seitsemännen elokuvan kantava voima. Siskon vauva laukaisee melkein vakiintuneen naisen sydämessä juuri ne vaistot, joita on turha yrittää kätkeä.

Vahvojen näyttelijöiden kanssa pelaavaa Soldinia voisi kutsua Milanon Mike Leighiksi. Ihmiset ja miljööt ovat uskottavia. Rohrwacherin ja Pierfrancesco Favinon välinen sensuelli kemia toimii. Varastetut hetket tunkkaisissa hotelleissa eivät pian enää riitä Annalle. Mutta mitä silloin pitäisi tehdä, kun kahden ihmisen tunteet satuttavat muita läheisiä?

Ohjaaja: Silvio Soldini

Näyttelijät: Pierfrancesco Favino,Alba Rohrwacher,Teresa Saponangelo

P80182K

Tilausviitteet

ean13
6416335176442
Käytetty