Cobra Verde (DVD)
search
  • Cobra Verde (DVD)

Cobra Verde (DVD)

12,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 1 h 46 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Fransisco Manoel da Silva on menestyvä brasilialainen karjanomistaja 1800-luvun alussa. Da Silvasta tulee henkirikoksen takia luopio, varas ja lainsuojaton, joka opitaan tuntemaan paremmin nimellä Cobra Verde. Suuren sokeriplantaasin omistaja ei kuitenkaan tiedä da Silvan olevan paossa lakia, ja palkkaa tämän johtamaan 600 orjaansa. Uusi asema ei kuitenkaan kesytä kapinallista da Silvaa. Hän saattaa plantaasinomistajan kolme tytärtä raskaaksi, ja aiheuttaa äkkipikaisella käytöksellään muutenkin pahennusta. Tilanteen rauhoittamiseksi da Silva lähetetään Länsi-Afrikkaan, missä hänen on määrä ottaa hoidettavaksi vaikeuksiin ajautunut orjakauppa. Äärimmäisen vaikean ja vaarallisen tehtävän toivotaan olevan da Silvalle kuolemaksi... Mutta Cobra Verde on suunnitelmasta paremmin selvillä kuin kukaan uskoisikaan, ja on päättänyt kääntää mahdottomalta tuntuvan haasteen edukseen.

Cobra Verde oli palkitun ohjaajan Werner Herzogin ja legendaarisen näyttelijän Klaus Kinskin (Aguirre, Nosferatu, Woyzeck, Fitzcarraldo) viides ja viimeinen yhteinen elokuva.

Ohjaaja: Werner Herzog

Näyttelijät: Klaus Kinski,Salvatore Basile,Peter Berling,Nana Fedu Abodo,King Ampaw,Kofi Bryan,Guillermo Coronel,Kwesi Fase,Nana Agyefi Kwame

P82697U

Tilausviitteet

ean13
6416548822310
Uusi