X-Men, X-Men 2, Daredevil, Elektra (Superhero Collection) (4 DVD)
search
  • X-Men, X-Men 2, Daredevil, Elektra (Superhero Collection) (4 DVD)

X-Men, X-Men 2, Daredevil, Elektra (Superhero Collection) (4 DVD)

14,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 7 h Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

X-Men
X-Menit ovat pieni ryhmä mutantteja, jotka geenimutaatioiden seurauksena ovat saaneet yliluonnollisia voimia. Kyklooppi purkaa energiavirtaa silmistään, Storm hallitsee säätä tahdonvoimallaan. Rogue imee itseensä elinvoimaa kosketuksen kautta. Professori Xavierin (Patrick Stewart) perustama instituutti kouluttaa mutantteja käyttämään erikoiskykyjään paremman yhteiskunnan saavuttamiseksi. Xavierin entinen ystävä, Magneto (Ian McKellen), on kuitenkin ryhtynyt toisen koulukunnan edustajaksi, jonka tavoitteena on tuhota ihmiskunta, sillä hän ei usko ihmisten ja mutanttien mahtuvan samalle planeetalle. Täten Professori Xavierin X-Menit ja Magneton joukot valmistautuvat viimeiseen taisteluun, jossa panoksena on koko ihmiskunnan tulevaisuus.

X-Men 2
Ihmisten ja mutanttien välit ovat entistä vihamielisemmät. Vaikutusvaltainen armeijan leivissä työskentelevä agentti Stryker punoo juonia mutanttien pään menoksi ja presidentti joutuu salamurhaajan tulilinjalle. X-Menit saavat riveihinsä muutaman uuden jäsenen ja lähtevät taisteluun vapauden ja tasa-arvon puolesta. Vihollinen on kuitenkin vahvempi, kuin kukaan osasikaan arvata.

Daredevil
DAREDEVIL (Ben Affleck), katujen armoton oikeudenpuolustaja, rakastuu kauniiseen taistelulajitaituri Elektraan (Jennifer Garner). Elektra perheineen joutuu häijyn palkkamurhaajan maalitauluksi ja DAREDEVILin on kohdattava tosiasia: hän saattaa menettää ainoan rakkautensa. Huikeat erikoistehosteet, upeat taistelukohtaukset ja non-stop toiminta tekevät DAREDEVIListä ainutlaatuisen jännityselämyksen.

Elektra
Marvelin ’Femme Fatale’ Elektra (Jennifer Garner) todistaa, että kauneus voi tappaa kun sarjakuvien seksikkäin toimintasankari herätetään henkiin. Daredevil –elokuvassa saamistaan kuolettavista vammoista parannettu Elektra elää vain tappamiselle maailman vaarallisimpana palkkamurhaajana. Uusin sopimus pakottaa kuitenkin paatuneen tappokoneen kohtalokkaan ratkaisun eteen, jonka seuraukset johtavat äärimmäiseen taisteluun hyvän ja pahan välillä.

Ohjaajat: Bryan Singer,Rob Bowman,Mark Steven Johnson

Näyttelijät: Joe Pantoliano,Patrick Stewart,Famke Janssen,Ian McKellen,Hugh Jackman,Halle Berry,Anna Paquin,Jon Favreau,Jennifer Garner,David Keith,Colin Farrell,Terence Stamp,Ben Affleck,Kelly Hu,Michael Clarke Duncan,Scott Terra,Brian Cox,Paul Ben-Victor,James Marsden,Bruce Davison,Tyler Mane,Alan Cumming,Goran Visnjic,Cary-Hiroyuki Tagawa,Will Yun Lee,Hiro Kanagawa,Leland Orser,Erick Avari,Lennie Loftin,Ellen Pompeo,Colin Cunningham,Aaron Stanford,Shawn Ashmore,Katie Stuart,Kirsten Prout,Natassia Malthe,Bob Sapp,Chris Ackerman,Edson T. Ribeiro,Mark Houghton,Laura Ward,Kurt Max Runte,Derrick O´Connor,Frankie J. Allison,Rebecca Romijn,Ray Park,Matthew Sharp,Brett Morris,Rhona Shekter,Kenneth McGregor

P1071U

Tilausviitteet

ean13
6438044078558
Uusi