Dark Blue (2002) (DVD)
search
  • Dark Blue (2002) (DVD)

Dark Blue (2002) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 53 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi

Kovapintainen veteraanipoliisi Eldon Perry saa oppipojakseen kunnianhimoisen keltanokan Bobby Keoughin. Perry opettaa Keoughille myös ne lukuisat poliisitekniikat, joita ei ole kirjattu mihinkään ja joista ei juuri puhuta. Perry kuuluu Los Angelesin poliisin eliittiryhmään SIS (Special Investigations Squad), jossa kaveria ei jätetä eikä hänen tekemisistään laverrella. SIS on raudanluja veljeskunta, jonka arvaamattomat metodit saavat varapoliisipäällikkö Arthur Hollandin lopulta kyseenalaistamaan erikoisyksikön toiminnan. Holland päättää pysäyttää mielivaltaisen oikeuden jaon – maksoi mitä maksoi.

L.A. Confidentialin kirjoittajan James Ellroyn hätkähdyttävään tarinaan pohjautuvan elokuvan näyttämönä on Los Angeles huhtikuussa 1992, muutamia päiviä ennen kuin mustan Rodney Kingin pahoinpidelleet poliisit saavat vapauttavan tuomion ja Los Angelesin mellakat saavat alkunsa. Elävä legenda KURT RUSSELL tekee rosoisen roolityön karskina ja tulisena Eldon Perrynä, joka on ollut poliisina jo niin kauan, että käsitys oikeasta ja väärästä on alkanut horjua. Hänen parinaan nähdään nuori tulokas SCOTT SPEEDMAN. Ron Sheltonin ohjaaman toimintatrillerin toinen tukipilari on VING RHAMES, joka esittää varapoliisipäällikkö Hollandia.

Ohjaaja: Ron Shelton

Näyttelijät: Kurt Russell,Brendan Gleeson,Lolita Davidovich,Ving Rhames,Scott Speedman,Khandi Alexander,Dash Mihok,Dana Lee,Eloy Casados,Michael Michele,Kurupt,Jonathan Banks,Chapman Russell Way,Marin Hinkle,Jim Cody Williams

P1654K

Tilausviitteet

ean13
6420201151198
Käytetty