Freejack (DVD)
search
  • Freejack (DVD)

Freejack (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 46 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi

Alex Furlong on kilpa-ajaja, jonka vauhdikas ura uhkaa päättyä kohtalokkaaseen onnettomuuteen radalla. Mutta sekuntia ennen kuolonkolaria Alex napataan autostaan tulevaisuuteen – ja vauhtiveikko löytää itsensä vuodesta 2009! Tulevaisuuden palkkionmetsästäjä on pelastanut Alexin tuhoisasta räjähdyksestä, koska haluaa sankarin kropan omaan käyttöönsä. Alex onnistuu pakenemaan, mutta selviytyminen tulevaisuuden New Yorkissa ei ole helppoa. Iso Omena on päässyt pahasti mädäntymään – ja 1990-luvun tähtikuskin on välittömästi löydettävä liittolainen, mikäli mielii selvitä päivääkään metropolin kovilla kaduilla.

Timanttinen tähtikaarti EMILIO ESTEVEZ, RENE RUSSO, ANTHONY HOPKINS ja Rolling Stones -legenda MICK JAGGER toivottaa sinut tervetulleeksi vuoteen 2009! Tulevaisuus on pimeä ja vaarallinen paikka, josta käsin kuolettavat palkkionmetsästäjät saalistavat menneisyydessä. Päivän sana on freejack-operaatiot, joissa hyvin maksaville asiakkaille noudetaan varakehoja ajan levottomasta virrasta. Komean huippu-urheilijan kropasta voi jo maksaa vähän ekstraakin… Alien ja Total Recall -leffojen tekijöiden intensiivinen actiontrilleri kaasuttaa lusikka pohjassa ruutulipulle asti!

Ohjaaja: Geoff Murphy

Näyttelijät: Anthony Hopkins,Emilio Estevez,Jennifer Lopez,Sonia Braga,Amanda Plummer,Rene Russo,Jim Caviezel,John Shea,Victor Argo,Jeremy Sisto,Esai Morales,David Johansen,Terrence Dashon Howard,Frankie Faison,Grand L. Bush,Wilbur Fitzgerald,Jonathan Banks,Mick Jagger,Jerry Hall,Glen Trotiner,Jody Waddell

P1962K

Tilausviitteet

ean13
7321944123284
Käytetty