Hills Have Eyes II, The (2007) (DVD)
search
  • Hills Have Eyes II, The (2007) (DVD)

Hills Have Eyes II, The (2007) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 26 min. Ikäraja: 18
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Lujimmat huudot saattavat olla omasi kun eläydyt pidennettyyn The Hills Have Eyes 2 unrated-versioon, johon on lisätty hyytäviä kohtauksia joita ei nähty teatteriversiossa. Paketin kruunaavat graafisen väkivaltaiset bonusmateriaalit ja tappavan tehokas vaihtoehtoinen loppu!

Shokeeraavaa ykkösosaakin enemmän verta ja suolenpätkiä sisältävän jatko-osan järkyttävät tapahtumat näkyvät kukkuloilla kaksi vuotta sen jälkeen kun kovaonninen Carterin perhe joutui kannibaalimutanttien hyökkäyksen kohteeksi New Meksikon autiomaassa. Tällä kertaa ryhmä rutiinitehtävää suorittavia kansalliskaartin alokkaita joutuu vastakkain samojen verenhimoisten kummajaisten kanssa. Mutta mutanttipäälliköllä on tarvetta muullekin kuin välipalalle – hän etsii naaraita jatkamaan sairasta sukuaan.

Ohjaaja: Martin Weisz

Näyttelijät: Lee Thompson Young,Jacob Vargas,Michael Bailey Smith,Derek Mears,Flex Alexander,Daniella Alonso,Ben Crowley,Michael McMillian,Jessica Stroup,Eric Edelstein,Reshad Strik,David Reynolds,Tyrell Kemlo,Jason Oettle,Gáspár Szabó

P32824K

Tilausviitteet

ean13
6438044130355
Käytetty