Viimeinen sirkus (Balada triste de trompeta) (DVD)
search
  • Viimeinen sirkus (Balada triste de trompeta) (DVD)

Viimeinen sirkus (Balada triste de trompeta) (DVD)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 41 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Espanjalaisen kulttiohjaajan, Álex de la Iglesian, sysimustalla huumorilla maustettu, romanttinen toimintatragedia, Viimeinen sirkus (Balada triste de trompeta), sijoittuu sisällissodan aikaiseen Espanjaan ja sirkuksen värikkääseen maailmaan.

Tarina alkaa, kun sirkusklovni pakotetaan osallistumaan sotaan. Vaihtoehtoja ei ole. Viidakkoveitsi kädessään mies käy taisteluihin - edelleen pukeutuneena pellen asuunsa.

Vuosia myöhemmin sotilasklovnin poika, Javier, saa työtä sirkuksen surullisena pellenä. Javier tutustuu sirkuslaisten monenkirjavaan joukkoon: elävä kanuunankuula, elefantin kesyttäjä, riitaisa koirankouluttajapariskunta... ja Sergio.

Javier ja Sergio ovat molemmat ruhjottuja, arpisia klovneja, joita ajavat eteenpäin raivo, epätoivo ja himo. Ja he molemmat haluavat voittaa sirkuksen kauneimman ja julmimman naisen sydämen.

Ohjaaja: Álex de la Iglesia

Näyttelijät: Manuel Tejada,Santiago Segura,Sancho Gracia,Antonio de la Torre,Gracia Olayo,Juan Viadas,Carlos Areces,Carolina Bang,Paco Sagarzazu,Fofito,Sasha Di Bendetto

P3995K

Tilausviitteet

ean13
6416548554013
Käytetty