Thriller Collection 2 (2009) (3 DVD)
search
  • Thriller Collection 2 (2009) (3 DVD)

Thriller Collection 2 (2009) (3 DVD)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Kesto: 5 h 5 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Koodinimi:Farewell
Ensimmäistä kertaa kerrotaan totuus niistä dramaattisista vaiheista, jotka johtivat Berliinin muurin murtumiseen ja nimettömästä sankarista Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton välisessä valtapelissä. Rooleissa mm. Kultaisen palmun voittanut Emir Kusturica, kaksi kertaa Oscar-ehdokkaana ollut Willem Dafoe ja Cannesissa palkittu Diane Kruger. Elokuva sisältää kohtauksia, jotka on kuvattu Helsingissä ja Rovaniemellä.

Kuolemaa kauheampi
Kuusi kuukautta tsunamissa lapsensa menettämisen jälkeen, Jeanne on vakuuttunut nähneensä poikansa televisiossa, Burman orpoja käsittelevässä ohjelmassa. Hänen aviomiehensä suostuu lopulta lähtemään mukaan etsimään lasta. Eksyksissä, keskellä vaaroja täynnä olevaa viidakkoa alkaa armoton taistelu elämästä ja kuolemasta.

Myöhemmin
Nathan on huippujuristi, jonka elämän luulisi olevan täydellistä. Työelämän menestyksistä huolimatta on Nathanin yksityiselämä riipivän tyhjää - häntä painaa yhä ero vaimostaan Clairesta. Sekasorron keskellä Nathan kohtaa salaperäisen tohtori Kayn, joka väittää pystyvänsä vaistoamaan, jos joku on lähellä kuolemaa. Aluksi Nathan ei usko lainkaan Kayn puheita, kunnes hänen elämässään alkaa tapahtua asioita, jotka tukevat Kayn väittämiä.
P40185U

Tilausviitteet

ean13
6438194030314
Uusi