Hurjapäät: Tokio drift (The Fast and the Furious - Tokyo Drift (2006)) (DVD)
search
  • Hurjapäät: Tokio drift (The Fast and the Furious - Tokyo Drift (2006)) (DVD)

Hurjapäät: Tokio drift (The Fast and the Furious - Tokyo Drift (2006)) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 40 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi


Tarina sijoittuu Japanin kapeilta vuoristoteiltä peräisin olevan drift racingin maailmaan, jossa uusimmat ja nopeimmat tuunatut menopelit ottavat mittaa toisistaan hengenvaarallisilla radoilla.

Kotipuolessa Sean Boswell (Black) ei ole päässyt piireihin, vaikka hän on epätoivoisesti yrittänyt luoda itselleen mainetta hurjapäisenä katukisojen haastajana. Kaahailu on tarjonnut hänelle väliaikaisen pakopaikan elämän tylsyydestä, kotiolojen surkeudesta ja ympäröivän maailman tekopyhyydestä mutta samalla se on saattanut Seanin huonoon valoon paikallisten viranomaisten silmissä. Linnareissun välttääkseen Sean muuttaa asumaan karskin sotilasisänsä luokse, joka on komennuksella Tokiossa.

Japanissa Sean on virallisestikin gaijin (ulkopuolinen) ja tuntee olonsa entistä orvommaksi vieraan kulttuurin ja outojen tapojen keskellä. Pian hän kuitenkin löytää toimintaa, kun hänen maanmiehensä Twinkie (Bow Wow) esittelee hänelle driftauksen kuminkäryisen maailman. Seanin suoraviivainen kaahaaminen vaihtuu neljällä pyörällä harrastettavaan taidemuotoon?maailman vaarallisimmilla radoilla taiteiluun ja tiukkojen kurvien kieputteluun kahva edellä. Heti ensimmäisessä kisassaan Sean kohtaa tietämättään DK:n eli ”Drift Kingin”, paikallisen mestarin, jolla on yhteyksiä Yakuzaan, ja sen jälkeen on Seanin elämästä tylsyys kaukana?

Ohjaaja: Justin Lin

Näyttelijät: Lucas Black,Zachery Ty Bryan,Brandon Brendel,Daniel Booko,Chris Astoyan,Ashika Gogna,Damien Marzette,Trula M Marcus,David V Thomas

P73488K

Tilausviitteet

ean13
5050582700596
Käytetty