Spy Game (2001) (DVD)
search
  • Spy Game (2001) (DVD)

Spy Game (2001) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 1 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi

Kaiken nähnyt ja kokenut CIA-agentti Nathan Muir jo lähellä eläkeikää kuullessaan, että hänen suojattinsa Tom Bishop on pidätetty Kiinassa vakoilusta epäiltynä. Agentti Bishop teloitetaan 24 tunnin kuluttua, ellei Muir tee asialle jotain. Mutta kylmän sodan veteraani Muir ei enää kuulu uuden ja uljaan CIA:n sisäpiiriin, eikä hänen sanallaan ole enää entistä painoarvoa. Muirin on nyt kaivettava viimeinenkin ässä hihasta saadakseen tiedustelukoneiston liikkeelle nuoren Bishopin hengen pelastamiseksi.

Supertähdet Robert Redford ja Brad Pitt ovat pääosissa tässä väkevässä ja älykkäässä kansainvälisessä trillerissä. Kyynistä agentti Muiria esittää todellinen legenda Redford (”Hevoskuiskaaja”, ”Quiz Show – tupla vai kuitti”) ja uuden sukupolven haastaja Pitt (”Ocean’s Eleven”, ”Fight Club”, ”Seitsemän”) nähdään Tom Bishopin, Muirin nuoremman kollegan ja oppipojan, roolissa. Heidän yhteinen historiansa kantaa Vietnamista Berliiniin ja Beirutiin: kahden miehen välinen ystävyys on pitkä eikä suinkaan aina ongelmaton. Vanhat kaunat unohtuvat kun Muir lähtee suorittamaan hyvin henkilökohtaista ja vaarallista tehtävää.

Ohjaaja: Tony Scott

Näyttelijät: Robert Redford,Brad Pitt,Catherine McCormack,Stephen Dillane,Marianne Jean-Baptiste,Matthew Marsh,Michael Paul Chan,Larry Bryggman,Todd Boyce,Garrick Hagon,Andrew Grainger,Bill Buell,Colin Stinton,Ted Maynard,Tom Hodgkins

P739K

Tilausviitteet

ean13
6420201127544
Käytetty