Inho, Cul-de-sac - umpikuja, Veitsi Vedessä (Roman Polanski Collection (3 dvd)) (3 DVD)
search
  • Inho, Cul-de-sac - umpikuja, Veitsi Vedessä (Roman Polanski Collection (3 dvd)) (3 DVD)

Inho, Cul-de-sac - umpikuja, Veitsi Vedessä (Roman Polanski Collection (3 dvd)) (3 DVD)

39,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi DVD. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


INHO

Nuori ja kaunis Carol Ledoux asuu Lontoossa yhdessä sisarensa kanssa. Viehättävästä ulkonäöstään huolimatta, seksi ja seksuaalisuus ovat Carolille pelottava ongelma, jotka herättävät hänessä käsittelemätöntä inhoa - mutta myös halua.

Kulttiklassikoksi noussut Inho on mestarillisen piinavasti toteutettu matka ihmismielen pimeälle puolelle. Elokuva oli Roman Polanskin ensimmäinen Yhdysvalloissa ohjaama elokuva.

CUL-DE-SAC – Umpikuja

Avioparin seesteinen ja eristäytynyt arki rikkoutuu äkillisesti kuin viattomuuden illuusio. Kaksi haavoittunutta ja paossa olevaa rikollista tunkeutuvat heidän asuntoonsa, ottaen heidät panttivangeikseen.

Umpikuja Cul-de-Sac käsittelee taitavan haastavasti ihmismielen sietokykyä äärimmäisen paineen alla. Elokuva voitti ansaitusti Berliinin elokuvajuhlien pääpalkinnon, Kultaisen Karhun vuonna 1966.

VEITSI VEDESSÄ

Andrzej ja Kataryna ovat matkalla rauhaisalle veneretkelle, kun he sattumoisin kohtaavat nuoren miehen liftaamassa. Pari päättää kutsua hänet mukaan retkelleen - päätös, jonka seuraukset he kaikki kolme tulevat ikuisesti muistamaan...

Veitsi vedessä oli Roman Polanskin ensimmäinen pitkä elokuva. Aikaisemmin hän oli ohjannut ainoastaan lyhytelokuvia. Elokuva upposi elokuvamaailmaan kuin kuuma veitsi voihin, ansaiten mm. parhaan ulkomaisen elokuvan Oscar-ehdokkuuden vuonna 1964.

Ohjaaja: Roman Polanski


P84237U

Tilausviitteet

ean13
6438194012518
Uusi