Evil Aliens (2005) (DVD)
search
  • Evil Aliens (2005) (DVD)

Evil Aliens (2005) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 20 min. Ikäraja: 18
Tekstitykset: suomi,ruotsi

TV-tuottaja Michelle Foxilla on kuumat oltavat. Hänen luotsaama TV-ohjelma Weird World:n katsojaluvut putoavat kuin lehmän häntä ja piristysruiske on keksittävä pian, muuten tulee kenkää. Hän pistää ryhmänsä Scalleumin saaren tapauksen perään, toivoen roppakaupalla shokeeraavaa materiaalia. Kaukana Walesin rannikolla sijaitsevalla saarella asuu Cat Williams, joka on suureen ääneen väittänyt tulleensa avaruusolioiden kaappaamaksi ja kaiken lisäksi raskaaksi näille!

Kuvausryhmä saapuu paikalle ja heti on selvää, ettei kaikki ole paikassa kohdallaan. Kuinka pahasti asiat ovatkaan pielessä, selviää myös varsin pian. Muukalaiset ovatkin totisinta totta ja alkaa armoton, verenliottama taistelu elämästä ja kuolemasta.

Ohjaaja: Jake West

Näyttelijät: Norman Lovett,Emily Booth,Christopher Adamson,Scott Joseph,Dan Palmer,James Heathcote,Sam Butler,Jodie Shaw,Peter O´Connor,Tree Carr,Tim Clark,Glenn Collier,Jennifer Evans,Mark Richard Hayes,Mark Holloway,Jamie Honeybourne,Nick Smithers,Chris Thomas,Mildred Von Heildegard

P1666K

Tilausviitteet

ean13
6416548466811
Käytetty