Dementia 13 (1963) (DVD)
search
  • Dementia 13 (1963) (DVD)

Dementia 13 (1963) (DVD)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 15 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi


Francis Ford Coppolan debyyttiohjaus!

 

Siitä lähtien, kun Kathleen Haloran hukkui traagisesti Haloranin linnan lampeen, linnan ja Haloranin suvun yllä on ollut kirous. Kathleenin äiti, lady Haloran, ja veljet käyvät vuosittain läpi rituaalisen seremonian Kathleenin haudalla.

Kun vanhin veli John kuolee yhtäkkiä sydänkohtaukseen, hänen nuori vaimonsa Louise tajuaa, että hänen on itse otettava asia hoitaakseen, jos hän aikoo saada kovasti kaipaamansa perinnön. Johnin äiti on nimittäin tehnyt selväksi, että jos John jostain syystä kuolisi ennen Louisea, häntä kohdeltaisiin kuin vierasta.

 

Tästä käynnistyy psykologinen painajainen, jossa verenhimoinen kirvesmurhaaja väijyy pimeässä...

 

Francis Ford Coppola työskenteli äänitysassistenttina Roger Cormanin elokuvassa Vauhtipaholaiset, kun Corman pyysi häntä jäämään Irlantiin tekemään pienen budjetin kauhuelokuvaa. Coppola kirjoitti käsikirjoituksen yhdessä yössä ja kuvailtuaan yhtä verisimmistä kohtauksista hän oli tehnyt Cormaniin niin suuren vaikutuksen, että tämä järjesti hänelle heti rahat ja näyttelijät filmausta varten.Mukana William Campbell, Luana Anders ja Patrick Magee.

 

Ohjaaja: Francis Ford Coppola

Näyttelijät: Luana Anders,William Campbell

P45257K

Tilausviitteet

ean13
6415018625734
Käytetty