Nimetön (Los sin nombre (1999)) (DVD)
search
  • Nimetön (Los sin nombre (1999)) (DVD)

Nimetön (Los sin nombre (1999)) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 41 min. Ikäraja: 18
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Nimetön on nykypäivään sijoittuva hyytävä kauhuelokuva, joka perustuu genrejirjailija Ramsey Cambellin romaaniin The Nameless. Claudian pikkutyttö murhattiin viisi vuotta sitten. Tai ainakin niin luultiin. Juuri kun ex-äiti on pikku hiljaa päässyt yli elämänsä raskaimmasta koettelemuksesta, puhelin soi ja sieltä kuuluu tuttu ääni: ”Äiti se olen minä... tule hakemaan minut.” Syvästi järkyttynyt Claudia ryhtyy epätoivoisiin tutkimuksiin ja saa avukseen ryvettyneen ex-poliisin ja yliluonnollisiin ilmiöihin erikistuneen toimittajan. Se, mitä kaiken takaa paljastuu, tarjoaa yllätyksiä ja käänteitä aivan viime minuuteille saakka.

Los Sin Nombre on kahminut palkintoja eri fantasiaelokuvafestivaaleilla, mm. Puchon International Film Festivalin ja Fantasporto 2000:n palkinnot parhaasta ohjauksesta, Brysselin palkinnon parhaasta elokuvasta, Sitgesin parhaan elokuvan palkinnon ja Melies d’Orin parhaan eurooppalaisen fantasiaelokuvapalkinnon 1999.

Ohjaajat: Jaume Balagueró,Jaume Balaguero

Näyttelijät: Tristan Ulloa,Emma Vilarasau,Karra Elejalde,Toni Sevilla,Brendan Price,Susana García Díez,Tristán Ulloa,Jordi Dauder,Núria Cano,Isabel Ampudia,Carles Punyet,Aleix Puiggali,Pep Tosar,Carmen Capdet,Manel Solás,Víctor Guillén

P700K

Tilausviitteet

ean13
6416548438016
Käytetty