God Bless America (2011) (Blu-ray)
search
  • God Bless America (2011) (Blu-ray)
  • God Bless America (2011) (Blu-ray)

God Bless America (2011) (Blu-ray)

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty Blu-ray. Kesto: 1 h 44 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


God Bless America on herkullinen toimintakomedia ja satiiri, jossa keski-ikäinen Frank havahtuu häntä ympäröivän maailman kertakaikkiseen typeryyteen, tarttuu aseeseen ja päättää tehdä vääryyksistä lopun ääliö kerrallaan. Mies vohkii kärrykseen päheän keltaisten Mustangin, kaverikseen hän saa teini-ikäisen hengenheimolaisensa Roxyn. Ruudinkatkuisella toiminnalla ja mustalla huumorilla ladattu matka kohti parempaa maailmaa voi alkaa.

Frankia rautaisesti esittävä Joel Murray (Dharma ja Greg, Mad Men) todistaa uransa ensimmäisessä pääroolissa, ett hänessä on kaikki ainekset supertähdeksi isoveljensä Bill Murrayn rinnalle. Roxyn osassa loistava Tara Lynne Barr on todellinen löyty. Poliisiopisto-näyttelijä Bobcat Goldthwaitin neljännen pitkän ohjauksen sukulaiselokuvia ovat niin Rankka päivä, Syntyneet tappajiksi kuin klassikko Bonnie ja Clyde, mutta teos rullaa raikkaasti täysin omillaan. Night Visions -yleisö äänesti God Bless American syksyllä 2012 festivaalin toiseksi parhaaksi elokuvaksi.

Ohjaaja: Bobcat Goldthwait

Näyttelijät: Larry Miller,Travis Wester,Dorie Barton,Melinda Page Hamilton,Aris Alvarado,Joel Murray,Tara Lynne Barr,Mackenzie Brooke Smith,Rich McDonald,Guerrin Gardner,Kellie Ramdhanie,Sandra Vergara,Maddie Hasson,Lauren Benz Phillips,Romeo Brown,Lauren Phillips

P38195K

Tilausviitteet

ean13
7340110420019
Käytetty