Bottoms Up (2006) (DVD)
search
  • Bottoms Up (2006) (DVD)

Bottoms Up (2006) (DVD)

4,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 25 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Owen on hyväsydäminen baarimikko Minnesotasta, joka saapuu innoissaan Kalifornian lämpöön, Los Angelesiin. Tarkoituksena on auttaa pulaan joutunutta isää keräämällä rahaa, ettei tämä menettäisi pientä ravintolaansa. Owen pistää pyörät pyörimään faijansa nostamiseksi jaloilleen ja aloittaa samalla nuoren miehen tarmolla soluttautumisen elokuva- ja viihdemaailman starojen joukkoon - bileisiin, jossa raha haisee, kaikki on muutenkin ”bling bling” ja joiden vakiokaunotar on seksikäs, kuuma, upea Lisa Mancini… Jeah! Ai niin… Sillä on jo kundikaveri. No, se ei ole este, ainoastaan hidaste!

Pääosissa nähdään mielenkiintoinen parivaljakko. Jason Mewes tunnetaan rääväsuisena pikkudiilerinä, Jaynä, elokuvista Clerks – tiskirotat, Clerks 2 ja Jay and Silent Bob Strike Back. Paris Hilton taas ei liiemmälti esittelyjä kaipaa. Hän on… Paris Hilton!

Ohjaaja: Erik MacArthur

Näyttelijät: Jason Mewes,David Keith,Kevin Smith,Jon Abrahams,Desmond Harrington,Tim Thomerson,Paris Hilton,Phil Morris,Nicholle Tom,Nic Nac,Brian Hallisay,Lindsay Gareth,Dominic Daniel,Benjamin Anderson,Raymond O´Connor

P42483K

Tilausviitteet

ean13
6416548478319
Käytetty