Väärät paperit (Identity Thief (2013)) (DVD)
search
  • Väärät paperit (Identity Thief (2013)) (DVD)
  • Väärät paperit (Identity Thief (2013)) (DVD)

Väärät paperit (Identity Thief (2013)) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Kaameat pomot -elokuvasta tuttu Jason Bateman ja Morsiusneidoissa naurattanut Melissa McCarthy päästetään tällä kertaa irti komediassa Väärät paperit.

Diana (McCarthy) on päässyt ylellisen elämän makuun, hän shoppailee rajattomilla varoillaan minkä ehtii. On vain yksi pieni ongelma: hän rahoittaa ostoksensa luottokortilla, jonka omistajaksi on merkitty Sandy Bigelow Patterson. Samaan aikaan todellinen Sandy (Bateman) saa kuulla, että hänellä on vain viikko aikaa matkustaa toiselle puolelle maata löytääkseen naisen, jolla tuntuu olevan kaikki avaimet hänen elämäänsä. Sandy joutuu lahjomaan ja huijaamaan yrittäessään saada Dianan mukanaan Denveriin, mutta joutuu pian huomaamaan, ettei nimen puhdistaminen olekaan niin helppoa.

Ohjaaja Seth Gordon tunnetaan Kaameat pomot -elokuvasta, ja elokuvan ovat tuottaneet Scott Stuber (Ted), Jason Bateman sekä Pamela Abdy. Batemanin ja McCarthyn lisäksi elokuvaa tähdittävät mm. Amanda Peet, Tip ”T.I.” Harris, Robert Patrick ja Eric Stonestreet.

Ohjaaja: Seth Gordon

Näyttelijät: Jon Favreau,Amanda Peet,Robert Patrick,Morris Chestnut,Jason Bateman,Melissa McCarthy,John Cho,Eric Stonestreet,Steve Little,Andrew Friedman,Genesis Rodriguez,TI,Ryan Gaul,Steve Mallory,Tyler Nilson

P47510K

Tilausviitteet

ean13
5050582945430
Käytetty