Morsianten sota (Bride Wars (2009)) (Blu-ray)
search
  • Morsianten sota (Bride Wars (2009)) (Blu-ray)
  • Morsianten sota (Bride Wars (2009)) (Blu-ray)

Morsianten sota (Bride Wars (2009)) (Blu-ray)

9,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Uusi Blu-ray. Kesto: 1 h 29 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi


Kate Hudsonin ja Anne Hathawayn tähdittämä romanttinen komedia parhaista ystävyksistä, joiden ystävyys joutuu koetukselle, kun heidän häävalmistelunsa eivät sujukaan ihan suunnitelmien mukaan.

Liv (Hudson) ja Emma (Hathaway) ovat olleet parhaita ystäviä lapsesta asti. He ovat olleet toistensa tukena niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. He menevät kihloihinkin samana päivänä. Kaikki menee aluksi sulassa sovussa - häitä suunnitellaan ja pukuja ihastellaan yhdessä. Kaikki kuitenkin muuttuu yhdestä puhelinsoitosta. Molempien prinsessaunelma on viettää häät New Yorkin kuuluisassa Hotel Plazassa, ja nyt hääpaikkavarauksessa on tapahtunut pieni erhe - toinen morsiamista joutuu siirtämään häänsä muualle ja siirtymään toisen tieltä. Tästä alkaa todellinen morsianten sota mitään keinoja kaihtamatta.

Kumpi morsiamista loppujen lopuksi viettää häänsä Hotel Plazassa ja miten pitkälle ystävykset ovat valmiita menemään oman unelmansa saavuttamiseksi?

Ohjaaja: Gary Winick

Näyttelijät: Kate Hudson,Candice Bergen,Kristen Johnston,Bryan Greenberg,Anne Hathaway,Steve Howey,Chris Pratt,Andria Blackman,Casey Wilson

P84355U

Tilausviitteet

ean13
6438044206968
Uusi