Rolling Kansas (DVD)
search
  • Rolling Kansas (DVD)

Rolling Kansas (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 23 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Dick Murphy on liemessä stetsoniaan myöten. Nuoren texasilaisen T-paitafirma horjuu konkurssin partaalla ja suhde vaimoon on kovalla koetuksella. Sitten kohtalo puuttuu peliin ja lievittää pienyrittäjän ahdistusta: Dick veljineen löytää salaperäisen kartan, jonka heidän hippivanhempansa ovat jättäneet pojille perinnöksi. Kartta paljastaa Maagisen metsän sijainnin – jossain Kansasin kätköissä on todellinen hamppuviidakko, joka vain odottaa löytäjäänsä. Murphyn kolme velikultaa vahvistettuna parilla persoonallisella kaverilla ovat oitis valmiit kaikkien aikojen legendaarisimpaan aarrejahtiin.

Rolling Kansas -elokuvassa matka Texasista Kansasiin on pitkä muttei tylsä. Viranomaisetkin ovat kiinnostuneita luvattomasta viljelmästä ja poikien polulle sattuu myös ikääntynyt hippishamaani, jolle rakkauden kesä -69 on jäänyt pysyvästi päälle. Tässä roadtrip-komediassa nauru on herkässä ja naurun takana kosolti sydäntä!

Ohjaaja: Thomas Haden Church

Näyttelijät: Rip Torn,Kevin Pollak,Sam Huntington,Brad Leland,Thomas Haden Church,Lisa Marie Newmyer,James Roday,Lew Temple,Jay Paulson,Charlie Finn,Chris Warner,Mia Zottoli,Ryan McDow,Johnny Bartee,Joey Basham,Kelly Bright,Ryan Thomas Brockington,Elizabeth Chambers,Greg Dorchak,J.D. Evermore,Bonnie Gallup,Joey Galvan,Ed Geldhart,Hillary Higgins,Rachel Klein,Max Nowak,Keegan Olmstead,Joshua Painting,Tony Vespe,Tennille Villagomez

P85721K

Tilausviitteet

ean13
5708758664264
Käytetty