Enemy Front - Limited Edition (PS3)
search
  • Enemy Front - Limited Edition (PS3)

Enemy Front - Limited Edition (PS3)

19,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 18

Enemy Front ensimmäinen aidosti nykyaikainen toiseen maailmansotaan sijoittuva FPS-räiskintäpeli. Upea ja yksityiskohtainen grafiikka yhdessä monipuolisen avoimen pelimaailman kanssa tarjoaa todella vaikuttavan sotapelikokemuksen.

Enemy Front rikkoo perinteisen, äärimmäisen lineaarisen räiskintäpelin rajoja ja tarjoaa pelaajilleen vapautta, jossa pelaajat itse voivat valita oman pelityylinsä. Riippumatta siitä haluaako pelaaja räiskiä huoletta, hiiviskellä varovaisesti varjoista toiseen tai selvitä ankarissa olosuhteissa eri tavalla kikkaillen, kaikki vaihtoehdot ovat mahdollisia Enemy Frontin pelimaailmassa. Tämä paitsi tekee pelaamisesta entistä monipuolisemman ja hauskemman kokemuksen, myös tuo pelille aitoa uudelleenpeluuarvoa.

Hengästyttävän upeisiin eurooppalaisiin kohteisiin sijoittuva peli kertoo amerikkalaisen sotakirjeenvaihtajan, Robert Hawkinsin tarinan. Hän taistelee ja raportoi sodan kulusta natsien rautanyrkkimäistä armeijaa vastaan niin Ranskassa, Saksassa, Norjassa kuin Puolassakin sodan eri vaiheissa.


P42318K

Tilausviitteet

ean13
5907813598258
Käytetty