Assassins Creed II - Game of the Year Platinum (PS3)
search
  • Assassins Creed II - Game of the Year Platinum (PS3)

Assassins Creed II - Game of the Year Platinum (PS3)

9,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty PS3 peli. Ikäraja: 18

Florentinen ylimyssukuun kuuluva Ezio haluaa kostaa sukunsa puolesta, sillä Italian rappeutuneet mahtisuvut ovat lianneet sen nimen.

Löydettyään kappaleen muinaista kirjoitusta hänessä herää toivo. Hän ottaa tehtäväkseen assassiinien veljeskunnan herättämisen uudelleen henkiin. Seuraavien vuosien kuluessa hän hankkii ystäviä ja vihollisia renesanssikauden Italian vaarallisimpien hahmojen joukosta ja huomaa, että temppeliritarikuntaa ei tuhottukaan, vaikka historia väittää toista. Temppeliritarit suunnittelevat edelleen maailman ottamista haltuunsa. Hänen on opittava kaikki assassiinien taidot estääkseen temppeliritareita sammuttamasta valistuksen liekkiä. Jos hän epäonnistuu, maailmaan palaa pimeä keskiaika. Hän huomaa myös, että kirjoituksen löytyminen ei ollut sattumaa vaan osa paljon laajempaa suunnitelmaa, joka ulottuu aina nykyaikaan saakka.

Game of the year edition sis.
Loistava Game Of The Year - Vuoden Peli-painos. Mukana alkuperäinen Assassin´s Creed II ja lisäosat Battle of Forli ja Bonfire of the Vanities. Lisäksi paketissa uusia salaisia paikkoja (three Templars Secret Locations).

P46500K

Tilausviitteet

ean13
3307217934386
Käytetty