The Amazing Spider-Man (2012) (DVD)
search
  • The Amazing Spider-Man (2012) (DVD)

The Amazing Spider-Man (2012) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 11 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsiSpider-Manin tarinasta paljastetaan aivan uusia puolia, kun yksi maailman suosituimmista sankareista palaa valkokankaalle uudessa elokuvassa The Amazing Spider-Man™. Peter Parkerin elämään on nimittäin kuulunut monia ennennäkemättömiä, dramaattisiakin käänteitä. Uuden elokuvan päätähtinä nähdään Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan sekä Martin Sheen ja Sally Field. Elokuvan on ohjannut Marc Webb. Stan Leen ja Steve Ditkon Marvel-sarjakuvaan perustuvasta käsikirjoituksesta vastaa James Vanderbilt. Columbia Picturesille elokuvan ovat tuottaneet Laura Ziskin, Avi Arad ja Matt Tolmach yhteistyössä Marvel Entertainmentin kanssa.
The Amazing Spider-Man kertoo koulussa syrjitystä nuoresta Peter Parkerista (Garfield), joka on jäänyt lapsena omilleen ja jonka ovat kasvattaneet hänen Ben-setänsä (Sheen) ja May-tätinsä (Field). Monien muiden teini-ikäisten tavoin myös Peter yrittää pohtia, kuka hän oikein on ja miten hänestä on tullut sellainen kuin hän on. Peterin kouluaikojen ensimmäinen ihastus on Gwen Stacy (Stone), jonka kanssa hän ottaa haparoivia askeleita rakkauden, luottamuksen ja salaisuuksien maailmaan. Kun Peter löytää salaperäisen salkun, joka on kuulunut hänen isälleen, hän ryhtyy selvittämään vanhempiensa katoamista – jäljet johtavat Oscorpiin ja hänen isänsä entisen työtoverin tri Curt Connorsin (Ifans) laboratorioon. Kun Spider-Man joutuu törmäyskurssille Connorsin alter egon Liskon kanssa, Peter joutuu tekemään koko elämänsä mullistavia päätöksiä voimiensa käyttämisestä, ja niin hänen kohtalokseen tulee nousta todelliseksi supersankariksi.

Ohjaaja: Marc Webb

Näyttelijät: Martin Sheen,Campbell Scott,Rhys Ifans,Denis Leary,Sally Field,Julianne Nicholson,Annie Parisse,Emma Stone,Andrew Garfield,Irrfan Khan,Miles Elliot,Charlie DePew

P4145K

Tilausviitteet

ean13
5051160296616
Käytetty