Fast & Furious 5 (Fast & Furious Five) (DVD)
search
  • Fast & Furious 5 (Fast & Furious Five) (DVD)

Fast & Furious 5 (Fast & Furious Five) (DVD)

5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 10 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Vin Diesel ja Paul Walker nähdään muiden Fast & Furious -elokuvien tähtien kanssa sarjan viidennessä osassa. Uusimmassa elokuvassa entinen poliisi Brian O´Connor (Walker) ryhtyy ex-vankilakundin Dom Toretton (Diesel) lain tuolla puolen operoivaksi kumppaniksi.

Sen jälkeen kun Brian ja Mia Toretto (Jordana Brewster) auttoivat Domin vankeudesta vapauteen, he ovat ylittäneet lukuisia esteitä karistaakseen virkavallan kannoiltaan. Päädyttyään Rio de Janeiroon heidän on vapautensa ansaitakseen hoidettava vihonviimeinen keikka. Kootessaan huippuajajien eliittitiimiä he tietävät, että ainoa mahdollisuus päästä lopullisesti vapauteen tarkoittaa heidän tappamiseensa pyrkivän korruptoidun liikemiehen kohtaamista. Mutta heidän kintereillään on muitakin.

Laskelmoiva poliisi Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ei koskaan kadota kohdettaan. Kun hänelle annetaan tehtäväksi jäljittää Dom ja Brian, hän käynnistää iskuryhmänsä kanssa täydellisen hyökkäyksen napatakseen miehet. Takaa-ajajien haravoidessa Brasiliaa Hobbs huomaa ettei voi erottaa hyviä tyyppejä pahoista. Hänen on luotettava vaistoonsa ajaakseen saalinsa nurkkaan?ennen kuin joku muu ehtii ensin.

Ohjaaja: Justin Lin

Näyttelijät: Vin Diesel,Paul Walker,Matt Schulze,Jordana Brewster,Elsa Pataky,Tyrese Gibson,Ludacris,Sung Kang,Dwayne Johnson,Gal Gadot

P3499K

Tilausviitteet

ean13
5050582836523
Käytetty